≡ Menu

Vrouwen versieren – de 5 belangrijkste tips!

Vrouwen versieren advies:

Als het gaat over vrouwen versieren. Het versieren van vrouwen is een vaardigheid en geen wetenschap. Met elke vaardigheid kan alleen maar oefening kunst baren. Het lezen over hoe je een vrouw versieren zou moeten, is wel leuk en aardig als een richtsnoer, maar het zal je nooit de vaardigheid geven. De vaardigheid verkrijgen om vrouwen te verleiden leer je door het te doen.

vrouwen versieren

Een kunst?

Wil je een vrouw versieren zul je dus een drempel moeten overwinnen…. en dat is het daadwerkelijk in contact komen met een vrouw en je eigen onzekerheid overwinnen. Je zult hierbij ervoor moeten zorgen dat je leert een goede indruk te maken. Een goede eerste indruk is zeer belangrijk en een tweede kans krijgen is niet vaak het geval wanneer je de eerste keer de mist in bent gegaan. Dit vergt dus ook weer oefening en het loslaten van je angst om fouten te maken en te worden afgewezen. De eerste indruk is bepalend voor het verdere verloop van je eerst contact. Hierbij moet je goed beseffen dat datgene wat je zegt, eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is, maar datgene wat je uitstraalt des te meer. Wetenschappers zeggen dat we binnen 30 seconden een oordeel vellen over een persoon aan de hand van vooral de lichaamshouding en intonatie. Hierbij moet je dus goet aan denken wanneer je vrouwen versieren wilt.

Het grootste gevaar bij het versieren van een vrouw ligt bij je zelf, aangezien je de eigen angsten eerst overboord moet zetten en de moed moet hebben om op een vrouw af te gaan. Je moet het proberen en het risiko op de koop toenemen dat je wordt afgewezen. Je moet hiervoor de nodige zelfvertrouwen hebben en dus ontspannen naar een vrouw toe kunnen lopen. Geen nervositeit tonen is meegenomen, hoewel juist weer sommige vrouwen jouw nerveus optreden weer charmant vinden. In dit opzicht zijn openingszinnen eigenlijk helemaal niet zo belangrijk, het gaat eerder om hoe je iets zegt dan wat je zegt. De meeste cursussen over het verleiden van vrouwen gaan hier dan ook over. Het leren aanspreken van een vrouw op een zelfverzekerde manier met het oog op hoe een vrouw denkt en reageert op mannen bij een eeste indruk.

Een sluwe manier om makkelijker vrouwen te versieren?

tips voor het versieren van vrouwenBij het vrouwen versieren is de angst voor een afwijzing een eeste probeem. Deze angst hang samen met  het verliezen van je zelfvertrouwen en je moed het nog eens te wagen. Als je onzelfzeker bent en je durt niet gemakkelijk de eerste stap te zetten wanneer je op een of andere uitgaansgelegenheid bent, dan zou je eerst online casual dating kunnen proberen. Online casual dating met C Date of Victoria Milan is een sluwe manier om zonder veel moeite met een vrouw in contact te komen voordat je haar in het echt persoonlijk ontmoet.

Bij het online casual daten gelden dezelfde beginselen, maar je bent toch wat meer beschermt en het sturen van een berichtje naar een vrouw is veel makkelijker te doen dan meteen oog in oog te treden bij een eeste ontmoeting. Casual daten is op een ontspannen manier vrouwen en mannen kunnn ontmoeten zonder daarbij veel verwachtingen van elkaar te hebben. Loopt het uit open avontuurtje dan is dat weer mooi meegenomen, loopt het uit op liefde, des te beter. Maar bij casual dating gaat het er niet om meteen te worden gematched met een potientiele levenspartner en biedt eigenlijk een uistekende mogelijkheid om je verleidingskunsten uit te proberen. Een bekende online casual dating site waar niks wordt uitgesloten en waar je op een fatsoenlijke manier mannen en vrouwen kunt ontmoeten en versieren is C Dating. Lees hier meer over op ons artikel: C-date casual dating review. Mocht je meteen je willen wagen op een matchmaking site, dan kun je meer lezen over eDarling’s dienstverlening: Is e-Darling goed?

Natuurlijk wanneer je online makkelijker success kan oogsten bij het overwinnen van je angsten en het verleiden van een vrouw, zal je zelfvertrouwen in de lucht schieten en de eerste ontmoeting in persoon een stuk gemakkelijker zijn. Maar, vergeet niet, na de eerste online dating ervaringen, zul je de betreffende vrouw die je online hebt ontmoet, ook nog in het werkelijke leven moeten ontmoeten en versieren. Hierbij zal ook de eerste indruk weer een rol spelen. Aangezien het bij vrouwen versieren het van zo’n enorm belang is om een goede indruk te maken ook na je online berichtenwisseling, wanneer je haar bijvoorbeeld in een restaurant ontmoet; kan het altijd wel meegenomen zijn om een workshop of cursus te volgen over hoe je een vrouw moet versieren en verleiden. Zeker omdat het ook zo is dat nadat je een goede indruk heb gemaakt, het daarna helemaal niet zo erg is als je af en toe een fout maakt.

Algemene belangrijke vrouwen versieren tips:

Hierbij volgen 5 basis richtlijnen voor het kunnen vrouwen versieren zonder schroom:

1. Wees ontspannen en oprecht geinteresseerd.

Het is belangrijk dat je ontspannen bent en interesse toont voor de persoon voor je. Dit betekent dat jezelf op een ontspannen, goede manier kunt aankondigen en haar de juiste vragen kunt stellen die passen in de context. Door het stellen van een goede vraag, is het ook niet het geval dat je in eerste instantie uit je nek gaat kletsen en haar in slaap tovert.

2. Wees authentisch, blijf je zelf trouw.

Probeer niet een zelverzekerde rocker te imiteren wanneer er als een computernerd uit ziet. Wees in dat geval een zelfverzekerde nerd die zichzelf trouw blijft. Wanneer je jezelf blijft en niet probeert je aan een stereotype gedrag te spiegelen, heb je natuurlijk veel meer slagingskans om een goede indruk te maken. Doe je dit niet wanneer je een vrouw probeert te versieren, dan betekent dat je zelfvertrouwen een karikatuur is. Je speelt en doet alsof je een Casanova bent, je doet alsof je alles weet over versieren en het vrouwen verleiden en overdrijft je zetten.  Je bent dan gewoon een opgeblazen slijmbak in de ogen van de ander. Het sijpelt al snel door dat je gewoon totaal geen zelfverzekerheid hebt. Dan is het beter om je onzelfzekerheid te tonen, dan zelfverzekerheid te wanen.

3. Volg geen plannen,  vrouwen versieren is geen schaakspel.

Het verleiden van een vrouw is geen schaakspel waarbij je alle zetten van te voren kunt uitdenken. Wanneer je het verleidingsspel als een schaakspel speelt, zul je snel onnatuurlijk overkomen en door de mand vallen. Het verleidingspsel is impulsief en spontaan. Het versieren van vrouwen op basis van je instinct is dan beter dan je rationele plannen en stappen methodes. Wanneer je een cursus hebt gevolgd voor het verleiden van vrouwen, pas je kennis dan spontaan toe en voel aan wat het beste past. Ook hier leert de ervaring je hoe je dit het beste moet doen.

4. Wek vertrouwen door een leidend gesprek bij het verleiden van een vrouw.

Verleiden en het toe staan om verleid te worden bij de vrouw gaat op basis van vertrouwen. Wek je geen vertrouwen bij de vrouw, dan vergeet het maar. Vertrouwen en respect bij een vrouw krijg je door het maken van een goede indruk en het kunnen voeren van een gesprek met een vrouw. Een gesprek waarbij de man toch het initiatief neem en proactief inspeelt op haar singalen en waarbij je interesse toont voor haar persoonlijkheid. Een warm gesprek waar de vrouw vertrouwen  krijgt voor je, zal het mogelijk maken dat ze verleid kan worden. Een goede cursus zal hier dan ook op hameren en niet op een aantal pick up lines en stereotype gesprekspatronen. Trouwens het gesprek moet niet gespannen zijn! Het moet niet leiden tot een successvolle verleiding, het heeft een open einde die kan leiden tot niets, zonder dat het het zelfvertrouwen van beide schaadt. Het versieren van een vrouw is een open vrijspel in een gesprek die alle kanten uit mag gaan en waarbij jij probeert het gesprek te leiden in een richting die leidt naar haar gevoelige snaar. Bij vrouwen versieren horen aftasten en aanvoelen bij, dus mannen scherp jullie voelsprieten voor de vrouw!

5. Laat je prestatiedwang en angst los bij het vrouwen versieren.

Vrouwen verleiden, het gaat hierbij niet om het presteren, om een presatie af te leveren die zonodig goed moet zijn. Laat je prestatiedwang los en laat het toe om fouten te  maken en van je fouten te leren zonder dat dit je zelfvertrouwen schaadt. Weet dat je leert van je fouten en dat je ervaring je meer en meer successvol zal maken bij het verleiden van een vrouw. Het verkrijgen van ervaring door een afwijzing of door een fout te maken moet je zelfvetrouwen versterken in plaats van aantasten.

Vrouwen versieren is makkelijker met een goede dosis zelfvertrouwen en kennis. Het volgen van een cursus hiervoor is zinvol wanneer je de kennis ook in praktijk brengt. Dit kan eerst online op een casual dating site en daarna offline wanneer je haar voor het eerst ontmoet in een bar of restaurant.

Wees niet bang en we wensen je veel geluk met het maken van een goede indruk, het hebben van een gesprek en het verleiden van een vrouw. Vrouwen versieren is makkelijker op basis van zelfopgedane ervaring. Begin online als de eerste stappen moelijk zijn met Second Love of C Dating Review.

Verwante artikels:

Advies over Flirten

Advies over de Eerste Date

Advies over Virtual Reality Dating

vrouwen versieren
Deze tips zijn opgesteld door .
[footer]

{ 1 comment… add one }

  • Jopie oktober 21, 2011, 3:43 pm

    Zeg deze info over vrouwen versieren vond ik toch wel handig. Is er ook een cursus voor om het te leren? Goed de tips over vrouwen verleiden zijn natuurlijk handig, maar je moet natuurlijk wel het durven en misschien zien, vandaar een video cursus of zo, zou goed zijn. Kent iemand een cursus voor het versieren van een vrouw?