EliteDating

EliteDating is een nieuw datingplatform voor hoger opgeleiden zelfbewuste singels. Volledig nieuw is het niet. Affinitas is het bedrijf dat achter de lancering van ElitDating staat. Het is in feite een veel beter en nieuw vervolg van eDARLING. Dit moet als positief worden opgevat. EliteDating is gebaseerd op een jarenlange ontwikkelingsgeschiedenis en verzamelde expertise over de wensen en behoeften van haar leden.

elitedating reviewDe naamswijzinging en lancering van een volledig nieuw en verbeterd datingplatfom is ingezet geworden met de ambitie om de referentie te worden op het gebied van online matchmaking voor ervaren singles met niveau. Het matchmakingalgoritme is gebaseerd op het ‘Big Five model’, een van de belangrijkste en bekendste concepten binnen de moderne persoonlijkheidspsychologie. De leden van EliteDating zijn  veelal professionals met ambities en een rijke levenservaring. Zij genieten van het leven en interesseren zich onder andere voor cultuur, welzijn en het milieu. Zij zijn de vrijgezelle Lifestyle-avantgarde van nu die behoeften zoals duurzaamheid & genot en milieuoriëntering & design in hun leven weten samen te brengen. Ze hebben klasse en ambitie en zijn allen op zoek naar een serieuze en langdurige relatie. De meeste leden zijn ouder dan 30 jaar en er zijn bijna net zo veel mannen als vrouwen op zoek naar een partner via EliteDating.

Waarom zou ik kiezen voor EliteDating?

  • elite dating 1. De focus ligt op kwaliteit en veiligheid.  EliteDating heeft een zeer goed beveiligd online datingplatform ontwikkeld waarbij elke nieuwe profiel wordt gecontrolleerd door een geautomatiseerd toelatingssysteem. Als het profiel is goedgekeurd zal vervolgens nog een gespecialiseerde medewerker het profiel handmatig goedkeuren. Hierdoor zorgt EliteDating ervoor dat er geen onserieuze daters of bedriegers actief zijn op het datingplatform.
  • 2.Alle gegevens worden versleuteld met een SSL-inscriptie. Dit betekent dat, zelfs wanneer de website zou worden gehackt, deze niet leesbaar zijn. Om de veiligheid en kwaliteit verder te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde fraudedetectors.
  • 3. Het datingplatform werkt met een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op’Big Five model’ dat de compatibiliteit tussen twee leden bepaalt. Demografische gegevens, persoonlijke voorkeuren en het resultaat van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest zijn de factoren die meespelen in de matchmaking.
  • 4. Het matchmakingalgoritme is zeer precies en maakt EliteDating ook geschikt voor 50-plussers, homoseksuele mannen, alleenstaande ouders, christelijke singels. Het is gaat bij EliteDating om seksuele voorkeuren een leeftijd, het gaat er vooral om of je past in de doelgroep van het type singels die hier zoeken naar een gelijkgestemde serieuse levenspartner. Concrete voorbeelden: ben je getrouwd en op zoek naar een geheime liefde, dan ben je bij EliteDating niet aan het juiste adres. Dan kun je beter een lidmaatschap aanmaken bij SecondLove of Victoria Milan. Ben je gewoon opzoek naar ontspannen, casual ondeugend dating relaties zonder pretenties, dan is een lidmaatschap bij de Xclub een betere optie. Maar ben je een vrijgevochten vrouw met een rijke levenservaring en je bent op zoek naar een serieuze levenspartner die mooi bij je past en je leven verder kan verrijken met nieuwe avonturen, dan zou je zeker eens een gratis lidmaatschap moeten testen bij EliteDating.
  • 5.EliteDating beschikt over een app die je kunt installeren op je smartphone of je tablet. Deze werkt uitstekend en maakt je mogelijk dat je gewoon lekker in de bank kunt liggen om de profielen van de geselecteerde kanditaten te bekijken op je iPhone.
  • 6. EliteDating voorziet in deskundig datingadvies!

Klik hier om een gratis lidmaatschap aan te vragen en een matchmaking account te openen.

gratis aanmelden als lid bij Elitedating

Hoe werkt het lidmaatschap bij EliteDating?

EliteDatingheeft een gratis lidmaatschap dat toegang geeft tot het aanmaken van een profiel, het inzien van de testresultaten, het ontvangen van partnervoorstellen en het leggen van het eerste contact. Foto’s bekijken en persoonlijke berichten sturen kan alleen na aanschaf van een Premiumlidmaatschap. Wat ik trouwens zeer goed vind is dat wanneer je een profiel verwijdert, hiermee ook alle gegevens onherroepelijk worden erwijderd; deze worden dus niet langer bewaard. Natuurlijk EliteDating deelt geen gegevens met derden. Met de online privacy is het wel in orde!

Persoonlijk, wil ik wel nog opmerken dat EliteDating in mijn oren te snobbistisch klinkt en ik kan me wel voorstellen dat dit aspirant leden wegschrikt. Alsof je met een hoge opleiding meteen bij de elite zou behoren. De naamswijziging is een misser, maar doet niks af aan de kwaliteit en de ambitie van Afinitas, het moederbedrijf van deze dating site, om een goed en betrouwbaar dating product neer te zetten. Dus, ik kan nog steeds mijn lezers aanraden om naar deze hoogwaardige matchmaking site eens te bekijken. Het is gratis om je aan te melden en om een profiel op te zetten.

elitedating review

datingadvisorlogo250

EliteDating Review
matchmaking site
Date Published: 01/22/2016
EliteDating Matchmaking & Dating site voor singles met niveau.
5 / 5 stars

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ELITEDATING
Average rating:  
 0 reviews