≡ Menu

PARSHIP online dating – REVIEW

De Parship Recensie, een korte samenvatting:

parship

Parship is een zeer professionele, en uitstekend verzorgde online relatie bemiddelingsbureau (match maker) die zich vooral richt op hoger opgeleide middelbare mensen die opzoek zijn naar een vaste relatie in de leeftijdscategorie van 30 en ouder. Parship heeft in totaal een database van 5 miljoen leden waarvan 75 % hoger is opgeleid. Meer dan 88 % is ouder dan dertig jaar. Er is een mooie balans (51 % – 49 %) in het aandeel mannelijke en vrouwelijke leden van Parship. Er is een slagingspercentage van 38 % bij Parship voor het vinden van een passende partner. Dit slagingspercentage wordt natuurlijk behoorlijk bepaald door je eigen inzet en activiteit. Parship is zeer gemakkelijk in gebruik en na de gratis aanmelding krijgt u een uitgebreide persoonlijkheidstest en ontvangt u direct partnervoorstellen die bij u passen en kunt u direct beginnen met online daten. Het online daten is veilig en anoniem en Parship heeft een Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Hoewel er geen live chat en webcam mogelijkheden zijn, krijgt Parship toch onze aanbeveling. Het is de moeite waard om eens deze online dating site eens rustig voor uzelf te evalueren en ook te vergelijken met EliteDating.

Klik hier voor een gratis aanmelding en persoonlijkheidstest bij Parship

parship review

Parship Nederland, de uitgebreide recensie:

Terwijl u deze recensie over Parship doorneemt is het verstandig om zelf ook naar de site van Parship Nederland te gaan om een indruk te krijgen. Op de hoofdpagina van Parship kunt u zich makkelijk aanmelden en meteen beginnen met een spannende persoonlijkheidstest.  De meeste lezers van Datingadvisor bezoeken Parship en aanmelden zich daar gratis aan, doen een test en bekijken de inhoud van de site terwijl ze deze recensie lezen als een ruggensteun . Als u wilt bent u ook welkom om zich hier gratis aan te melden bij Parship en dan vervolgens hieronder verder te lezen.

  1. De aanmeldingsprocedure bij Parship verloopt als volgt. Wanneer je klikt op start de test, zul je meteen verder gaan om een eigen persoonlijkheidsprofiel aan te maken op basis van een questionnaire. Deze questionnaire is uw persoonlijkheidstest op basis waarvan  30 persoonlijkheidskenmerken van u worden geanalyseerd en ook uw partners worden geselecteerd. Dit gaat via een boeiende passendheidsmethode die door Prof. Dr. Schmale is ontwikkeld. Dit is een zeer gerespecteerde Duitse psycholoog die sinds de jaren zestig onderzoek doet naar partner keuze. Het is dus zeer belangrijk dat je eerlijk en aandachtig antwoordt op de vragen. Leuk om op te merken dat er ook vragen voorkomen over uw voorkeur bij kamertemperaturen en of u het liefs met een open raam slaapt. Ook wordt je intuitie getest met behulp van afbeeldingen met motieven waaraan je de voorkeur aangeeft. Bovendien worden er verschillende situaties geschetst waarbij u moet kiezen uit verschillende reactie mogelijkheden. De vragen zijn zeer origineel en leuk om te beantwoorden.
  2. Wanneer u klaar bent met de test van Parship en alle persoonlijke gegevens heeft ingevuld, komt u onmiddellijk in uw persoonlijke profiel waar je meteen een lijst van partnervoorstellen kunt zien. Je kunt direct op de profiel klikken en meteen beginnen met het versturen van een bericht, een glimlach of een ijsbreker.
  3. U kunt u de matchingresultaat zien van uw mogelijke partner. Hierbij worden de basisstructuren van je persoonlijkheid vergeleken met die van je mogelijke nieuwe partner en wordt er gekeken naar voorkeuren en gewoontes die overeenkomen. Het matchingresultaat van Parship wordt ook netjes uitgedrukt in de vorm van een koppeltje en een nummer. Hoe hoger de nummer en dichter het koppeltje bij elkaar staat, hoe beter de matching is. Het is op deze manier heel gemakkelijk om snel een indruk te krijgen. U krijgt ook een beschrijving t zien waarom u past en u kunt zelf ook noties aanbrengen bij uw partnervoorstel, het als een favoriet opslaan of het voorstel verwijderen. U kunt ook partnervoorstellen filteren op interesses. Het is allemaal zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk bij Parship.
  4. Natuurlijk, u kunt ook de test resultaten zien in uw eigen Parship profiel. De testresultaten van Parship beschrijven o.a. nauwkeurig hoe het hoofd, hart en buik  het gedrag bepalen, hoe men omgaat met conflicten en wat voor een relatie type je bent. Alles word uitvoerig beschreven. Tenslotte is er ook jouw eigen Parship-diagram. Dit diagram vormt het hoofdonderdeel van je Parship-profiel en geeft een beeld van alle 24 eigenschappen die jouw gedrag in relaties bepalen. Ook kun je vergelijken hoe sterk deze eigenschappen bij andere mannen en vrouwen ontwikkeld zijn. Het is aan de hand van uw Parship diagram dat u resultaten worden verlegen met andere profielen in de databank en uw partnervoorstellen in uw profiel worden getoond. In ieder geval, de testresultaten van Parship zijn verbluffend nauwkeurig en boeiend. Misschien ook wel confronterend. Alleen het lezen van je eigen Parship-diagram is een gratis inschrijving waard. Klik hier voor het starten van uw eigen persoonlijkheidstest bij Parship.
  5. Tenslotte, je kunt natuurlijk jouwe persoonlijke profiel bij Parship bewerken, aanpassen en verfijnen om zodoende een betere presentatie van jezelf te maken voor de andere leden die jouw als partnervoorstel hebben gekregen en contact met je opzoeken voor een date.

CONCLUSIE over PARSHIP:

parship

We kunnen stellen dat Parship een geavanceerde en complete dating site is voor accurate relatiebemiddeling, toch Parship zou beter zijn als er online chat en videocam mogelijkheden zouden zijn ingebouwd. Natuurlijk, je haalt het meeste uit Parship met als premium lid. Als premium lid betaald u 29.90 Euro per maand als voordeligste tarief, hetgeen niet de duurste prijs is in verlijking met andere dating sites. In ieder geval, Parship krijgt absoluut ons groene licht en we raden je aan om Parship zelf te evalueren voordat je beslist een premium abonnement af te nemen. Niettemin, is het ook verstandig om te vergelijken met een vergelijkbare dienst zoals eDarling deze aaniedt.  Klik hier om je gratis in te schrijven bij Parship en test een gratis membership account.

Je bent ook welkom om de reacties te lezen over Parship en zelf ook een reactie te plaatsen na het evalueren van je eigen Parship profiel.  Je bent natuurlijk ook welkom om ons complete dating sites overzicht van alle dating sites die in Nederland actief zijn te bekijken om straks Parship rustig te vergelijken met een andere matchmaking, dating of casual dating site.
——
Geschreven door .

parship nederland

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parship
Average rating:  
 0 reviews