EDARLING REVIEW

edarling reviewOm eerlijk te zijn, ik vond de naamsverandering maar niks. Welke naamsverarndering? Die van eDarling naar EliteDating. eDarling is sinds 2016 Elite Dating geworden. Nu was ik al niet erg gecharmeerd van eDarling, maar Elite Dating is nu toch echt geen betere naam! Niettemin, ik heb deze matchmaking dating site wel uiteindelijk getest. Wat ik zo snel kan zeggen is het volgende: als het gaat om eDarling en haar dating service, kan ik gewoon zeggen dat het allemaal goed in elkaar zit. Het is een prachtige en geavanceerde matchmaking site voor mensen die opzoek zijn naar liefde en vaste relaties in de leeftijdscategorie van 25 en 40+. Het is misschien minder geschikt voor de jongeren die online willen daten. Voor de volledige review: Elite Dating Review!

Voor lezers die het misschien nog intresseren; hier volgt de oude eDarling review:

Misschien heb je het al gemerkt aan de reklame, het is duidelijk dat eDarling concurreert met Parship om de online matchmaking marktleider te worden in Nederland. eDarling lijkt op dit moment deze strijd te winnen. Meer en meer Nederlanders zijn van Parship overgestapt naar eDarling of kennen Parship niet meer als een alternatief. Niettemin, beide online dating diensten zijn uitstekend opgezet geworden, vandaar kijk en vergelijk.

edarlingOm Parship uit het veld te slaan, heeft eDarling een uitstekende en uitgebreide persoonlijkheidstest ontwikkeld die zeer accuraat is. Alleen deze test is een gratis inschrijving waard. Het is op basis van deze wetenschappelijke persoonlijkheidstest dat een verbluffende analyse wordt gemaakt over wie ik ben qua persoon.

edarling review

Klik om je gratis bij eDarling te registeren en doe eens deze persoonlijkheidstest!

———

edarling ervaringen

Best eens leuk om op die manier met jezelf geconfronteerd te worden en in conflict te raken ( : In ieder geval, met behulp van deze analyse kan het eDarling matching systeem automatisch passende partners voor je selecteren. Heel goed is dat ieder profiel handmatig wordt gecontroleerd zodat nepprofielen zo veel mogelijk worden vermeden en verwijderd. Elke dag komen er meer dan 1000 nieuwe leden bij en op dit moment is er een enorme database van meer dan 6 miljoen leden in verschillende landen. Ik kreeg  standaard een gratis lidmaatschap. Prima om eens op mijn gemakje alles eens goed te verkennen. Uiteindelijk, hoewel ik eerst mijn aarzelingen had, is eDarling een echte aanrader! Schrijf je gratis eens in en bekijk het zelf ook eens rustig op je gemak. Alleen al de gratis persoonlijkheidstest is je tijd waard. Wie wacht er nog meer voor je, wie past bij jouw?

eDarling Nederland
Klik om je gratis te registreren omdat een passende match voor ’n mooie date kan zorgen!
——
gratis inschrijven bij eDarlingedarling ervaringen
 

eDarling, de uitgebreide review van deze smaakvolle matchmaking dienst:

Laten we eerst een bekijken hoe eDarling precies werkt en welke stappen u moet volgen.

  1. De inschrijvingsprocedure bij eDarling.nl verloopt als volgt. Wanneer u op homepage op de persoonlijkheidstest klikt zult u eerst een algemeen vragenformulier moeten invullen met uw persoonlijke gegevens.  Daarna moet u vragen beantwoorden over uw wenspartner alvorens u vragen over uzelf moet beantwoorden. De persoonlijkheidstest die volgt is zeer uitgebreid en gaat diep in op detail, hoewel deze snel is af te lopen, merkt men dat het eDarling zeer goed zijn huiswerk heeft gedaan om uw persoonlijkheid in kaart te brengen en op basis daarvan u te matchen met een ander. Wanneer u klaar bent met de persoonlijkheidstest heeft u de volgende mogelijkheden.
  2. U kunt in de eerste plaats uw profiel voltooien en uw voorkeuren en afkeuren aangeven die bij uw partner van toepassing zullen zijn. Dit is allemaal heel makkelijk te doen, maar wel voortreffelijk accuraat beschreven.
  3. U kunt in de tweede plaats uw partnervoorstellen bekijken die bij u passen. U ziet een mooie lijst met de namen en leeftijd van vele leden die matchen met het profiel. U kunt deze mooi sorteren naar de criteria van uw wens. U kunt makkelijk de profielen bekijken en een kennismaking starten door o.a. direct een bericht te versturen. Handig is ook de communicatie status indicatie die aangeeft in welke fase u bent met de gesprekken en ook mede aangeeft of u het profiel al heeft bezocht. Het ziet er allemaal prachtig verzorgd uit. Er zijn uitgebreide mogelijkheiden om uw profiel verder aan te passen. We hebben alleen maar lof over de overzichtelijkheid en volledigheid.
  4. U kunt in de derde plaats uw testresultaten bekijken met een beschrijving van uw persoonlijkheid. Dit testresultaat is verbluffend accuraat en uitgebreid en beschreven op basis van zorgvuldigheid, meegaandheid, openheid, extraversie en neuroticisme. Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op de zogenaamde Big Five Personality Traits model. Dit model gaat uit van 5 hoofddimensies die onze persoonlijkheid heeft . Het model is een van de meest beroemde concepten in de monderne persoonlijkheidspsychologie. Op basis hiervan kan men koppels identificeren met een goed lange termijn vooruitzicht voor een succesvolle relatie. De resultaten worden bovendien gekoppeld aan tips waaraan u moet denken bij het zoeken naar een partner. Alleen deze persoonlijkheidstest en deze uitgebreide resultaten over uw persoonlijkheid is een inschrijving bij eDarling de moeite waard.

edarling-reviewEen echte aanbeveler voor singles met niveau:

Klik hier en test eDarling gratis!


Hoe beschermt eDarling mijn gegevens en foto’s & welke garanties zijn er?

Alle persoonlijke informatie wordt goed beschermd. Foto’s worden alleen aan partnervoorstellen getoond. Foto’s zijn van buitenaf nooit zichtbaar voor anderen. Fotot’s kunnen niet door zoekmachines zoals Google worden gevonden. Men kan dus zonder problemen foto’s vanuit een Facebook profiel importeren zonder risiko dat deze foto’s worden misbruikt. Met een simpele klik kunt u Facebook-foto’s importeren in uw e darling profiel. We vinden dit een duidelijke pluspunt dat uw foto’s alleen aan relevante partnervoorstellen worden getoond. De foto’s zijn bovendien van buitenaf nooit zichtbaar voor anderen en kunnen dus niet door zoekmachines zoals Google worden gevonden. Om van alle functies gebruik te kunnen maken en ook om foto’s te zien van uw matches, zult u een premium lidmaatschap moeten afnemen. Deze premium lidmaatschap is veel goedkoper in vergelijking met andere matchmaking sites. Bovendien biedt deze dating site ook nog eens een  contactgarantie. eDarling is definitief onze favoriet waarbij u waar voor u geld krijgt. Mocht u toch teleurgesteld raken, laat ons dit dan weten. We hebben sinds 2012 geen klachten gehad. Vandaar, mijn inziens is  eDarling een aanrader. Niks te verliezen!

Wie staat achter eDarling?

De ontwikkelaar van eDarling.n is een beroemde online relatiebemiddelingsbureau, Affinitas GmbH. Het hoofdkantoor van Affinitas is gelegen in Berlijn. Affinitas is in November 2008 opgericht en is nu gelegen en telt meer dan 300 werknemers. Affinitas is naast Nederland ook actief in 26 andere landen waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Zweden, Spanje, Rusland, Italië en Turkije. Als eerste matchmaker in Europa startte eDarling in april 2011 een TV reclame campagne, in Frankrijk, Duitsland en Spanje, die volledig gebaseerd is op de succesverhalen van echte eDarling succes stories. In tegenstelling tot concullega’s probeert eDarling in de communicatie zoveel mogelijk echte mensen in te zetten in plaats van ingekochte foto’s, modellen en acteurs. In Nederland werkt eDarling nu ook aan soortgelijke benadering voor 2015.

CONCLUSIE over eDarling

Prachtige dating site voor mensen die zoeken naar een serieuze relatie. Zeer uitgebreide persoonlijkheidstest met effectief matching systeem. Zeer vriendelijk in gebruik en overzichtelijk. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Goede privacy bescherming en een goede contact-garantie. Dit betekent dat de makers ook zeer veel vertrouwen hebben dat de gebruikers tevreden zullen zijn. Klantenondersteuning is uitstekend. eDarling is onze favoriet.

eDarling-NederlandKlik hier om u gratis in te schrijven bij eDarling om zelf deze matchmaker site te testen.

 

U bent ook welkom om de reacties te lezen over eDarling en zelf ook een reactie te plaatsen na het evalueren van uw eigen profiel.  U bent ook welkom om ons complete dating sites overzicht van alle dating sites die in Nederland actief zijn te bekijken om eDarling rustig te vergelijken met een andere matchmaking site zoals Parship

Klik hieronder voor eDarling’s homepage:

gratis inschrijven bij eDarling

edarling-recensie-datingadvisor

Review over de online dating service van eDarling
Edarling
eDarling is een mooie opgezette dating website voor koppels die een vaste relatie zoeken.
4 / 5 stars

Deel uw mening over eDarling op Google+

April 1, 2011

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

eDarling
Average rating:  
 3 reviews
by W on eDarling
Geldklopperij

Ze verlengen doodleuk een jaar na het afsluiten van een abonnement je contract en bewijs jij dan maar dat je hebt opgezegd... weer 50 euro kwijt. Daarnaast leverde deze site geen leuke contacten op en dat terwijl ik op andere sites best veel leuke contacten en dates vond... vermijd deze oplichters!

by Raymond on eDarling
eDarling

Prima voor degenen die echt serious op zoek zijn naar iemand en die persoonlijkheidstest met aandacht invullen. Het werkt!

by Kees on eDarling
eDarling

Ik vond de persoonlijkheidstest heel goed, hoewel lang. eDarling is goed voor mensen met geduld en op zoek naar een langdurige relatie op basis van gelijkaardige eigenschappen. Voor spontaan dating is het niks, dus ook niet voor jongeren. Voor de meer gezouten middelbare leeftijd singles, lijkt me eDarling een mooie keuze. Ik heb in ieder geval met plezier kennis gemaakt met eDarling.

elite dating