≡ Menu

Friendscout24

Friendscout24

Zoek & vind een partner

Friendscout24 is een online partnerbeurs om te flirten, daten en waar u opzoeken kunt gaan naar een vriendschap of naar de ware liefde. Deze dating site heeft meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers in Europa. FriendScout24 maakt sinds 1999 deel uit van het Duitse bedrijf Scout24 Holding GmbH en is al heel wat jaren actief op het gebied van online dating. Deze dating site biedt verschillende mogelijkheden aan om een geschikte partner te zoeken: een handmatige zoek functie, een match systeem die geschikte partners voor u selecteert, en een “perfecte flirt”. Op deze datingsite kunt u snel en eenvoudig uw profiel vergelijken. Zo zie u in een oog opslag op welke punten u overeenkomt met de ander. De website heeft een eenvoudige opzet en is makkelijk in gebruik. U kunt contact leggen met andere Friendscout24 leden door middel van een berichtje, chat en door een flirtcontact.
Als u tijdens het gebruik van deze datingsite hulp nodig heeft beschikken ze over een persoonlijke service die u raad geeft en u vraag beantwoord. FriendScout is ideaal voor flirting en het rustig zoeken naar een partner. Zoekt u een meer een direct matchmaking service zou u onze recensie van Lexa kunnen lezen: Lexa matchmaking onder de loep.

Probeer FriendScout24 gratis!

Klik hier en probeer FriendScout24 gratis!

Review datingsite friendsscout24

De registratie procedure is heel kort. Er worden bijna geen persoonlijke kenmerken van u gevraagd gedurende het registratie proces. Voor de mensen die Friendscout willen testen is dit handig, want u kunt snel de site bekijken en naar beschikbare profielen zoeken. U kunt naderhand altijd uw profiel aanvullen. Maak een account aan om zelf deze dating gratis te proberen.

Er bestaat een leuke feature: “Single-tip van de dag”. Uw profiel wordt dan in de schijnwerpers gezet en u kunt meer dan 70% meer bezoekers op uw profiel verwachten. Een goede manier om snel kennis te maken met andere leden. U kunt deze functie inschakelen op het moment dat u het registratiebevestiging scherm ziet.

Na de registratie kunt u op verschillende manieren opzoek naar personen die bij u passen. Er is een handmatige zoekfunctie waarbij u zelf de zoek criteria specificeert. Zodra u op de knop “Vinden” klikt worden verschillende profielen weergegeven. U heeft nu de mogelijkheid om een chat conversatie aan te gaan, een berichtje of een flirt berichtje te sturen en u heeft de mogelijkheid om een gevonden profiel aan de lijst van favorieten toe te voegen.

Friendscout Nederland

Startpagina: duidelijk en overzichtelijk.

FriendScout 24 biedt u ook de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest uit te voeren. De resultaten van deze test worden gebruikt voor hun match service. Een service die u automatisch matched met personen die actief opzoek zijn naar personen zoals u. Deze service is erg praktisch omdat het meteen een selectie maakt uit de vele beschikbare profielen.

Sterke punten van FriendScout24

Na de site goed bekeken te hebben, kunnen we de volgende sterke punten opnoemen:

 • Zoeken
  U kunt profielen op veel verschillende manieren zoeken, handmatig (snel en uitgebreid), op basis van een thema, op basis van een match. Verder biedt de site een flirt makelaar en de ideale flirt zoek mogelijkheid aan.
 • Eigen profiel beschrijving
  Mogelijkheid om op verschillende wijze aan te geven wat uw interesses zijn en voorkeuren.
 • Profiel van leden bekijken
  Profielen worden duidelijk beschreven. Het uiterlijk en de wensen van ieder persoon worden goed aangegeven.
 • Profiel van leden vergelijken
  Heeft u een profiel gevonden die waarvan u denkt dat die bij u past? Dan kunt u met behulp van de Match knop Friendscout de overeenkomsten laten tonen tussen u en het andere profiel.
 • Partner criteria
  U kunt heel gedetailleerd aangeven wat voor een partner u zoekt.
 • Magazine
  Online dating magazine
 • Persoonlijkheidstest
  Een test om uw persoonlijkheid en partner voorkeur te bepalen.
 • Matching
  Op basis van de resultaten van de door u ingevulde persoonlijkheidstest worden profielen die bij uw persoonlijkheid en voorkeur passen geselecteerd.
 • Mijn flirts / mijn favorieten
  Alle nieuwe vrienden kunt u eenvoudig bewaren in uw lijst van favorieten.
 • Veiligheidsgarantie
  Voor het verzenden van uw persoonlijke gegevens maakt FriendScout  gebruik van een van de beste versleutelingstechnieken, het Secure Socker Layer (SSL).
 • Profiel preview
  U kunt uw eigen profiel bekijken en zien welke informatie andere leden over u kunnen lezen.

Extra’s

 • Flirt makelaar
  Deze zoekmogelijkheden zijn gebaseerd op je profielgegevens
 • Perfect flirt
  Op basis van uw voorkeuren en voorkeuren van andere een match vinden.
 • VIP gedeelte
  In het VIP gedeelte kunt u foto’s plaatsen die u niet aan alle leden van Friendscout24 wilt laten zien. U kunt leden toestemming geven of u kunt toestemming vragen om het VIP gedeelte te kunnen bekijken.
 • Soort gelijken profielen zoeken
  Heeft u een persoon gevonden waarvan u denkt dat die bij u past, dan kunt u met een druk op de knop alle profielen laten opzoeken die soortgelijk zijn aan dat profiel.

Minder sterke punten:

 • Profiel
  Om een compleet profiel te maken moet u op verschillende plaatsen vragen formulieren beantwoorden. De gebruiker moet even iets langer zoeken om alle benodigde gegevens in te vullen.
 • Communicatie
  Geen video chat
 • Multimedia
  U kunt alleen foto’s uploaden geen video’s.

Genoeg sterke punten om een het zelf gratis te proberen!

Conclusie

Friendscout24 is een dating website eenvoudig in gebruik met een hoop verschillende manieren om een geschikte partner te vinden. Het bevat een aantal zeer goede match en vergelijk functies om uw profiel met andere in een oog opslag te kunnen vergelijken. Qua functionaliteit voor een dating site ruimschoots voldoende, maar als matchmaker onder de maat. Voor een goede matchmaker kunt u ook eens de recensie lezen over eDarling Nederland.

Ik raad u aan een gratis account aan te maken en het gewoon zelf, vrijblijvend, te proberen: Maak een gratis account aan bij FriendScout24.

[footer]
Deze review is aangeboden door:

friendscout24

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Friendscout24
Average rating:  
 0 reviews