≡ Menu

Silver2Date nader bekeken

Wat is Silver2date voor een site?

silver2date

logo Silver2date

Silver2date is een datingsite om contact te leggen met andere 50-plussers voor een nieuwe vriendschap, date of relatie. Ook helpt Silder2date u bij het vinden van een  partner voor evenementen, activiteiten en reizen. Daarnaast organiseert Silver2date voor geinteresserde leden  activiteiten zoals een zondagmiddagsborrel, wandelingen en workshops (bijvoorbeeld een workshop om te leren daten en nieuwe mensen te leren kennen). U kunt deze dating dienst voor seniors vergelijken met SeniorenGeluk.

Wat voor een relaties kan een 50-plusser op Silver2date aanknopen?

silver2date recensie

nieuwe ontmoeting?

Silver2date gaat niet alleen om liefdesrelaties, maar ook om het vinden van vrienden. “ Vandaag de de dag zijn steeds meer mensen van middelbare leeftijd alleen. Alleenstaand door het verlies van een partner na scheiding of overlijden, of bewust alleengaand. Mensen zijn niet voorbestemd om alleen te zijn. Degenen die alleen zijn, zijn veelal op zoek naar een relatie in welke vorm dan ook. Elk mens geeft daar zijn eigen betekenis aan.  Voor de een betekent een relatie een nieuwe liefdesrelatie, voor de ander is het een vriendschapsrelatie en weer voor een ander betekent het in contact komen met gelijkgestemden om samen leuke dingen te doen.” Gezelligheid, liefde, vriendschap en intimiteit, dit is allemaal te vinden met behulp van Silver2Date. Schrijf u nu gratis in bij Silver2Date en test deze datingsite voor 50-plussers vrijblijvend voor uzelf.

AANBEVOLEN

Klik voor een gratis vrijblijvende inschrijving bij Silver2Date

In het kader van het privacybeleid dienen leden zich te houden aan een gedragscode. Persoonlijke gegevens aan Silver2date verstrekt worden enkel gebruikt om een profiel van de persoonlijke interesse samen te stellen en vertrouwelijk behandeld. E-mailcontacten verlopen altijd via het anonieme e-mailverkeer van Silver2date. Ook wordt toezicht gehouden op het gedrag van leden en kan bij overtreding van de gedragscode besloten worden tot schorsing. Silver2date is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. In de rubriek succesverhalen kunt u reacties van vele tevreden leden teruglezen.

CONCLUSIE over Silver2Date’s dienstverlening:

Het mooie van Silver2Date is dat de leden  in hun uitgebreide profiel kunnen zoeken op 7 kernwoorden: op date, vriendschap, relatie, gezelschap, activiteiten, evenementen en reizen. Het is zelfs mogelijk om als lid zelf actief een activiteit op een zelf gekozen plek (eigen omgeving)  en tijdstip in de agenda te plaatsen. Dit maakt Silver2Date ideaal wanneer je als 50+ zowel vriendschappen wilt zoeken, een liefde wil vinden of uitjes wilt ondernemen. Vele mogelijkheden en vrijheid maken Silver2Date een sociale ontmoetings- en datingsite voor 50-plussers. Concluderend kan de redactie van DatingAdvisor  zeggen dat Silver2Date ook vele andere positieve punten heeft:

Positieve opmerkingen:
– uitnodigende en overzichtelijke openingspagina;
– mogelijkheden voor het vinden van een relatie, vriendschap en gezelschap;
– Silver2date organiseert  ontmoetingsactiviteiten voor leden;
– mogelijkheid voor gratis proefperiode;
– duidelijkheid over lidmaatschapskosten;
– zolgvuldig privacybeleid door verplichte gedragscode deelnemers en sancties bij overtreding;
– persoonlijke gegevens worden zorgvuldig afgeschermd;
– Invullen profiel en wensen aan de hand van relevante vragenlijst;
– na invulling persoonlijk profiel en wensen, snelle matches.

DatingADVISOR Advies:

Maak gratis kennis met Siver2date.nl

Wie staat achter Silver2Date?

Silver2Date is een eerlijk en heerlijk online dating initiatief van Gerda Kemp. Ze werkt samen met een team van 3 om Silver2Date te ontwikkelen tot een mooie plek voor 50-plussers. Gerda zegt op haar website zelf over haar initiatief tot het oprichten van Silver2Date: “Ik merkte heel sterk dat mensen in de tweede helft van hun leven heel vitaal en enthousiast in het leven staan. Op zoek naar een maatje in welke vorm dan ook.  Met Silver2date.nl wil  ik er voor zorgen dat onze leden op een makkelijke en informele manier leuke gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten. Graag wil ik een bredere betekenis geven aan het begrip “date”. Daten kan ook uitmonden tot een leuke ontmoeting, vriendschap en een relatie.

Hoeveel kost een lidmaatschap bij Silver2date?

U kunt kennismaken met deze dating site door middel van een  gratis en  vrijblijvend kennismakingsaanbod. Na afloop van deze periode kunt u zich abonneren op deze site.  Prijzen per maand: voor 1 maand 29, voor 3 maanden 15, voor 6 maanden 12,50 en voor 12 maanden 10 euro. Ik raad u aan dat u deze dienst voor seniors gaat vergelijken met SeniorenGeluk voordat u beslist een lidmaatschap af te nemen.

————–
Reviewed by:

Homepage

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Silver2Date
Average rating:  
 0 reviews