≡ Menu

Relatieplanet

Relatieplanet in vogelvlucht:

relatieplanet

Relatieplanet is een dating site die pas in 2002 begonnen, maar nu al de meest populaire dating site in Nederland en België. Op dit moment telt Relatieplanet meer dan 350 duizend leden en heeft voortdurend duizenden leden online. Bovendien organiseert Relatieplanet ook veel activiteiten offline. Deze dynamische dating site voorziet de dater in de Lage Landen van alle middelen en snufjes om veilig en op een leuke manier een vriend of relatie te vinden. Relatieplanet heeft vele prijzen gewonnen voor haar klantenservice, populariteit en betaalde lidmaatschap variant. U kunt met gerust hart deze uitstekende dating site gratis testen als u niet op zoek bent naar een seksdate of naar een goede matchmaker zoals eDarling.

Aanbeveling:

Klik hier om u gratis in te schrijven bij Relatieplanet

gratis inschrijven bij relatieplanet

Belangrijke vragen besproken over Relatieplanet:

 

Voor wie is Relatieplanet bedoelt?

Relatieplanet is een online dating service voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of een date. Ook organiseert Relatieplanet regelmatig singlefeesten waar leden elkaar kunnen ontmoeten. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest bekende datingsite van Nederland en België. Mooie overzichtelijke homepage met info buttons boven en beneden aan de page waaronder alle informatie over doel, werkwijze, voorwaarden, privacybeleid, etc. te vinden zijn, extra services als een magazine, feesten, dating colleges, en helpfunctie. En natuurlijk de mogelijkheid tot gratis inschrijven.

Wat is de Werkwijze van Relatieplanet?

relatie planet review

Alvorens je je kunt inschrijven dien je akkoord te gaan met de Gebruikersvoorwaarden (10 artikelen) en het Privacybeleid. Voorbeeld van een artikel:“ Een Lid dient tenminste 18 jaar oud te zijn en alle verplichte velden van het registratieformulier correct en volledig in te vullen. Het is niet toegestaan zich onder een andere naam in te schrijven dan wel anderszins een valse identiteit aan te nemen. “ Lees beide documenten vooraf goed door ! Klik op de buttons op de homepage voor meer informatie. Vervolgens vul je een oproep en een profiel over jezelf in. Hiermee geef je aan wie je bent en naar wat voor persoon je zoekt. Je kunt op basis van verschillende zoekcriteria in de database naar andere leden zoeken. Zo kun je snel en veilig bepalen of een persoon je aanspreekt, voordat je contact legt.

Hoe ziet het Lidmaatschap er uit bij Relatieplanet?

Iedereen begint op Relatieplanet als Gratis Member.Door je in te schrijven kun je gratis kennismaken met de mogelijkheden van Relatieplanet. Je kunt onbeperkt oproepen, profielen en foto’s van andere members bekijken. Je krijgt een persoonlijke homepage en je eigen persoonlijke postbus. Jouw oproep, profiel, maximaal 10 foto’s en overige gegevens zijn online te wijzigen.Als Gratis Member kun je 5 interesse-berichten per dag versturen naar andere members. Met een interesse-bericht kun je aftasten of die ander geïnteresseerd is om met jou in contact te treden en nodig je hem/haar uit een bericht naar jou terug te sturen. Als Full Member kun je gebruik maken van alle overige functionaliteiten van Relatieplanet zoals o.m.  berichten versturen via het anonieme mailsysteem, alle foto’s bekijken, zien welke members jouw profiel hebben bekeken, een live webcam chat met andere leden.

Aan Full Membership zijn wel kosten verbonden. Voor een maand 27,95, voor 3 maanden 42,95, voor een half jaar 62,95 en voor een jaar 85,50 euro. Bij Relatieplanet kun je veilig betalen doormiddel van een Bank/Giro overschrijving, Online machtiging, iDEAL (Rabobank, Postbank, ABN-AMRO en SNS bank), ING Homepay (alleen BE), KBC/CBC Online (alleen BE), Mister Cash (alleen BE) of Creditcard (Visa, Mastercard of Diners Club). Uw gegevens worden door middel van het veilige SSL protocol versleuteld verzonden.

Hoe zit het met de Veiligheid en privacy van Relatieplanet?

Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Relatieplanet is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor members. Aangezien aanmelden verplicht is kan snel ingegrepen worden wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden die binnen de datingcommunity gelden.

De gegevens die je toevertrouwt aan Relatieplanet zijn beschermd en kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Je gegevens worden niet gebruikt voor commerciële databases noch doorgespeeld naar derden. Enkel de medewerkers van Relatieplanet zijn in staat je persoonlijke gegevens in te zien, uitsluitend ten behoeve van functionele doeleinden, zoals de diensten van Relatieplanet zelf. Zij zullen hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht nemen. Voor de uitgebreide privacy bepalingen zie onder de button privacy-beleid op de homepage.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Telegraaf Media Groep N.V., Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam. De TMG, waarvan Realtieplanet een onderdeel is,  vindt het belangrijk om de door u verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. TMG houdt zich daarom zowel aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet als aan de gedragscodes van de DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association) en Emma (E-mailMarketing Associatie Nederland).
Uw gegevens worden opgenomen in een bestand, dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag.

relatieplanet

Relatieplanet controleert alle profielen, en zal profielen zo nodig wijzigen of weigeren die ongepaste of obscene uitspraken bevatten, of zelfs verwijderen indien die gericht zijn op louter seksueel contact. Relatieplanet zal alles in het werk stellen om ongewenst contact tussen leden te voorkomen. Als een gedragsprobleem wordt gemeld, controleert Relatieplanet de geldigheid ervan en sluit het lid dat zich misdraagt permanent uit. Als je even niet gezien wilt worden door de andere members kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Members waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.

Wat is onze Beoordeling van Relatieplanet?

Er zijn een hele hoop Pluspunten te melden over Relatieplanet. Hierbij volgen een aantal belangrijke pluspunten:

 • – duidelijk voor wie site bedoeld is;
 • – veel leden;
 • – overzichtelijke homepage met buttons waaronder alle informatie over doel, werkwijze, voorwaarden, privacybeleid te vinden zijn;
 • – extra services als een magazine, mogelijkheid tot deelname aan feesten, dating tips;
 • – extra aanbod voor het volgen van dating colleges (wel tegen betaling);
 • – via applicaties ook toegang met mobile apparaten;
 • – ondersteunt Ipad;
 • – goede helpdesk met FAQ en 24 uurservice bij rechtstreekse vragen;
 • – lid dient akkoord te gaan met Gebruikersvoorwaarden en Privacybeleid;
 • – Gebruikersvoorwaarden en Privacybeleid bieden goede garantie voor correct gedrag en voor bescherming persoonsgegevens;
 • – voldoet aan alle kwaliteitseisen voor dating sites;
 • – sancties bij overtreding ;
 • – strikt niet voor vreemdgaan of casual daters.
 • – veilig betalingsverkeer;
 • – op het lidmaatschap en op deze Gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing;
 • – goede beoordelingen, o.m. beste klantenservice 2010, best betaalde datingsite TROS Radar 2010.

 

Deze plusplunten geven goed aan waarom u gerust Relatieplanet eens kunt bekijken. Klik hier voor de homepage van Relatieplanet.nl

Wat is de Bedrijfsvoering en service van Relatieplanet?

De Relatieplanet Memberdesk staat altijd voor haar members klaar om desgewenst hulp te bieden en eventuele vragen te beantwoorden via helpbutton en helpdesk. Relatieplanet Nederland BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Groningen onder nummer 02079316. Bezoekadres: Oosteinde 2b, 9301 LJ, Roden. Btw-nummer: NL8113.67.642.B01

Conclusie over RelatiePlanet:

Zeker, Relatieplanet heeft heel veel te bieden voor de Nederlandse dater. Relatieplanet zit boordevol functionaliteit en deze dating site voldoet aan de kwaliteitseisen. Het gratis lidmaatschap is zeer bruikbaar en het betaalde lidmaatschap is zeer waardevol en prijswaardig. Daarom, raden we je aan om Relatieplanet gratis te testen.

relatieplanetAanbeveling:

Klik hier voor een gratis account bij Relatieplanet
gratis inschrijven bij relatieplanet
relatieplanet review[footer]

Waarom zou ik wel of niet voor RelatiePlanet kiezen?
online dating site RelatiePlanet
3 / 5 stars
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Relatieplanet
Average rating:  
 0 reviews