≡ Menu

Een eerste date, wat kun je verwachten?

Wat te doen op je eerste date? Heb je eigenlijk wel seks op de eerste date?

Wat te verwachten?

Een eerste date is voor beiden zeer spannend. Het is moeilijk te weten wat je te wachten staat. Ook is het zo dat vele vrouwen en mannen zich afvragen of het wel goed  is om seks op een eerste date te hebben wanneer het zou klikken tussen jullie. Vele mensen zijn onzeker over de vraag of het nu wel of niet goed is om seks op je eerste date te hebben. Vele vrouwen hebben het gevoel dat seks op een eerste date een indruk wekt dat ze sletterig is. Vele mannen zijn vaak gewoon te onzeker om toe te slaan en durven niet de eerste stap te zetten. Vrouwen verleiden is niet voor elke man zomaar weggelegd. Je zult toch uit je schulp moeten kruipen en de schroom van je afwerpen. Seks op je eerste dat is natuurlijk als het goed voelt voor beiden. Seks op je first date mag als beide daarmee instemmen via een spontaan verloop van wederzijds flirten en subtiel verleiden. Er is niks om over te schamen. Maar seks op de eerste date is geen vanzelfsprekendheid. Vooral als vrouw moet je oppassen met wie je te maken hebt en daadwerkelijk gewaardeerd voelen als persoon. Het moet natuurlijk en vertrouwd aanvoelen om seks met elkaar te hebben. Als vrouw heb je het uiteindelijke laatste woord en mag je je nooit laten dwingen of verplicht voelen om seks te hebben. Wanneer de natuurlijke seksuele aantrekkingkracht er is en alles natuurlijk verloopt en goed voelt kun je gewoon seks hebben op je eerste date zonder daar nu vreemd over te voelen.

Maar goed, vele mannen zijn onzeker en vele vrouwen te afwachtend om daadwerkelijk seks op een eerste date te hebben. Vele mannen willen ook graag weten hoe ze dit kunnen krijgen. Onze aanbeveling is om niet seks als een doelstelling te hebben wanneer je een eerste afspraakje hebt en dat je geen seks met elkaar te hebt voordat jullie elkaar een beetje hebben leren kennen. Het is eingelijk een anticlimax om na seks over elkaars leven en persoonlijkheid te praten. De spanning is er meteen een beetje uit en het is vaak game over. Wanneer het echt alleen om de seks gaat is het beter om een seksdate te hebben via een causal dating site zoals c-date anders kun je beter eDarling bezoeken. eDarling is een zeer goede dating en matchmaking site voor singles die zoeken naar een serieuze relatie.  Lees onze eDarling recensie voor mer informatie.

In het leven kunnen we niks uitsluiten, dus we zullen kort bespreken hoe mannen hun onzekerheid kunnen overwinnen om in ieder geval de mogelijkheid te openen om seks te hebben op een eerste date wanneer de gelegenheid daarvoor rijp is. Als je een date hebt met een vrouw dan zal ze vaak al tot je aangetrokken voelen. Via flirten kun je duidelijk aanvolen of dit ook daadwerkelijk zo is. Als een man moet je dus een beetje finesse ontwikkelen voor het verleiden en versieren van vrouwen. We hebben hier een goed artikel over geschreven: vrouwen versieren. We zullen nu deze kennis beknopt toepassen op het kunnen verkrijgen van seks op je eerste date.

Belangrijke tips voor mannen die seks op de eerste date willen.

Het mooie is dat zodra je weet dat ze tot je aangetrokken is dat je ervoor moet zorgen dat ze zich comfortabel en veilig bij je voelt. Ze moet vertrouwen voor je krijgen en zich zelf meer en meer kunnen bloot geven. Een ontspannen gevoel tussen jullie beiden moet er onstaan. Ontspanning in samenspraak met een beetje humor zal de psychologische beschermingsmaskers en initiele spanningen wegnemen. Hierbij een aantal tips.

In de eerste plaats, je moet alle aandacht op haar richten en ze moet weten waarom je haar leuk vind. Het gaat hier nietzozeer om het uiterlijk maar om haar persoonlijkheid. Weet wat je zoekt in een vrouw en praat over deze persoonlijke eigenschappen. Bijvoorbeeld: Open, speels, vrouwelijk, wild, spontaan en avontuurlijk. Laat haar weten dat je een persoonlijke eigeschap bij haar waardert. Zo voelt ze zich door jouw gewaardeerd. Je kunt heel concreet bijvoorbeeld zeggen: ‘zeg wat ben jij avontuurlijk zeg, wat een spannende meid ben jij zeg, leuk hoor!’

Deel ook jouw persoonlijke ervaringen en meningen met haar zodat ze je beter leert kennen. Stel vragen aan haar over haar mening en wensen. Zorg ervoor dat ze jouw leert kennen en laat haar zien dat je haar vertrouwd. Dus vertel dingen over jezelf en laat haar dingen over haarzelf vertellen.  Trouwens, je kunt allerlei vragen bedenken en stellen over persoonlijke eigenschappen.Bijvoorbeeld: ‘Heb jij de laaste tijd nog iets avontuurlijks gedaan?’Komt ze niet met een duidelijk antwoord, dan kan jij beginnen met een anekdote. Of naar gelang het gesprek, kan je zelf gewoon beginnen met het vertellen over iets avontuurlijks wat jezelf hebt meegemaakt. Belangrijk is dat als ze een eigenschap op een positieve manier bevestigt, zorg ervoor dat je blijk geeft van waardering voor deze eigenschap door o.a. een positieve opmerking en nog beter een spontane aanraking. Op deze manier zul je zien dat jullie elkaar impliciet kwalificeren. Jij en zij doen wederzijdse het beste om elkaar te bevestigen en leuk te vinden. Het belangrijkste is dat zij op als persoon wordt gewaardeerd om wie ze is en niet om haar uiterlijk. Hierdoor zal ze zich ook open stellen voor seks op de eerste date omdat ze zichzelf geen slet zal vinden als ze seks met jouw zal hebben.

In de tweede plaats, ze moet ook kunnen aanvoelen dat je geen monnik bent, maar seksueel geaard bent en open staat voor de mogelijkheid tot het hebben van seks met haar. Als je een seksuele gedachte hebt, raak haar dan voorzichtig aan, deel op een implicitie wijze dat je seks met haar wilt hebben. Wees niet te direct, wees voorzichtig en doe het op een luchtige, sensuele manier. Wanneer in het verleidingsspel seksuele verlangens op een speelse manier worden meegedeeld, zal de eerste date op een natuurlijke wijze tot seks kunnen uitlopen. Het zal geen overrassing zijn voor beiden dat jij of de ander tot de volgende stap overgaat. Wees niet bang voor je seksualiteit en het doorschemeren van seksuele gevoelens.

In de derde plaats, als er mogelijk sex in the air is moet er natuurlijk een smoes zijn dat ze met je meer naar huis kan gaan. Deze smoes kun je verzinnen tijdens informatie die je oppikt tijdens jullie gesprek van jullie eerste date. Heel simpel, wanneer jullie eerste date in een restaurant is, kun je haar uitnodigen om naar je huis te gaan. Je hebt bijvoorbeeld lekker ijs in de vrieskist liggen en je zou graag met haar het toetje thuis willen eten en gezellig wat willen nakletsen met wat betere muziek. Wanneer jullie  bijvoorbeeld op een terras hebben gezeten, kun je voorstellen om gezellig samen te koken. In ieder geval je moet met een smoes aankomen die het interessant maakt voor haar om met jouw naar huis te gaan en idealiter aansluit bij haar voorkeuren. Als je haar zo mee naar huis krijgt dan is seks op je eerste date heel dicht bij. Zorg ervoor dat het er niet te dik boven op ligt  dat je daar seks wilt hebben met haar in het geval als je niet een seksdate met haar hebt.

Ten slotte, vergeet ook niet de nieuwe technologische mogelijkheden waarbij je een eerste date kunt hebben. Zoals een virtual reality date met behulp van een virtual reality dating site. VR dating en VR sex dating zijn nieuwe mogelijkheden van dit internet tijdperk.

[footer]