≡ Menu

C-DATE REVIEW

C-date, ook bekend onder de naam C-dating, is een mooie, smaakvolle casual dating site voor mensen die opzoek zijn naar spannende relatie zonder wederzijdse verplichtingen.  Als u op zoek bent naar een affaire, een nieuwe opwindende belevenis of de verwerkelijking van uw erotische fantasieën kunt u op C-dating gemakkelijk gelijkgestemden vinden. C-dating staat ook bekend onder de naam C-Date en is een ideale ontmoetingsplek voor mensen met een vrije instelling met betrekking tot relaties.

Vaak zijn dit druk bezette mensen die zich niet willen binden aan een vaste relatie of gewoon puur op zoek zijn naar een seksvriendje of vriendinnetje zonder verdere verplichtingen. Ook is dit platform ideaal voor mensen die willen vreemdgaan. Hoewel, Victoria Milan hier misschien een voorsprong heeft. Niettemin, de verhouding tussen vrouwen en mannen ligt in het voordeel van de mannen. 58 % van de premiumleden van C-Date zijn vrouwen. C-Dating bevat een uitstekende casual matching service en helpt u bemiddelen bij het vinden van leden die bij uw voorkeuren passen. Het is gemakkelijk om een persoonlijk profiel op te zetten met o.a. de seksuele voorkeuren van uw casual date. U kunt zich hier onder nu gratis laten inschrijven om een indruk te krijgen van deze  spannende casual dating service. C-Date is een zeer smaakvolle website die waard is om eens gratis te testen, maar wel te lijden heeft gehad van een slechte reputatie. Besef wel dat u uiteindelijk een abonnement zult moeten afnemen als u actief op zoek gaat naar een spannende casual date. Onze voorkeur gaat uit naar de dienst van SecondLove als u op zoek bent naar een casual seksdate. 

c-date

Klik voor een gratis inschrijving & krijg ’n smaakvolle sekspartner match

 

 

en vergelijk deze met de casual dating en vreemdgaan site SecondLove

 

C-date Review, de complete bespreking van C-date’s dienst

Hierbij zullen we de dating dienst van C-date meer in detail bespreken en beoordelen. C-Date is snel uitgegroeid in vele landen in Europa als de meest bekende en smaakvolle dating site voor het online ritselen van seksavonturen zonder verplichtingen. C-Date staat dan ook voor een Casual-Date. Als u opzoek bent naar een casual date kunt u zich gemakkelijk gratis registeren op de hoofdpagina van C-Date. De registratie procedure bestaat uit de volgende 7 stappen:

c-date-casualdating

c-dating now

Bij de eerste twee stappen moet u aangeven hoe uw wenspartner er uit dient te zien waaronder de seksuele geaardheid, leeftijd en uiterlijk. Bij stap drie en 4  geeft  u aan welke type bemiddeling u zoekt en voor een seksuele voorliefdes uw casual dating partner moet hebben.  Bijvoorbeeld u kunt hier de volgende optie aanvinken: vindt het opwindend om toe te kijken. Het mooie van C-dating is dat het een internationale site is en u kunt dus ook casual dates zoeken in andere landen. Bij stap 5 kunt u aangeven in welke landen en regio’s u graag een casual date zou willen hebben. Dit is ideaal voor die personen die vaak op en neer reizen naar verschillende landen en bijvoorbeeld hun vakantie of werkbezoek met extra plezier en opwinding willen voorzien. In het verlengde hiervan, mensen die gewoon af en toe een slippertje willen hebben zullen bij C-dating aan hun trekken komen. Schrijf u hier Gratis in bij C-Date en krijg een gratis partner aanbeveling voor een casual avontuurtje. Lees ook onze SecondLove Review.

De laatste twee stappen bestaan uit het invullen van uw eigen gegevens en het aanmaken van uw eigen wachtwoord voor uw eigen account bij C-date. Op basis van de informatie die u heeft ingevuld bij alle stappen wordt een profiel geactiveerd waarbij u gratis meteen spannende contactsuggesties per email krijgt toegestuurd die speciaal voor u zijn geselecteerd op basis van de profielinformatie en uw voorkeuren. Deze profiel informatie bij C-date kunt u altijd aanpassen in uw persoonlijke account.

Zodra u deze stappen heeft afgerond en uw account heeft geactiveerd door te klikken op de link in de email die u van C-Date heeft verkregen, kunt u meteen onder contacten een nieuwe contact suggestie (instant match) vinden waarmee u in contact kunt treden voor een casual date. U kunt de profielen van uw instant matches niet volledig zien, ook het versturen van berichten naar uw instant matches is niet mogelijk als een gratis lid. Ook kunt u niet zijn wie van de andere leden uw profiel hebben bekeken. Dus, om daadwerkelijk nut te hebben van deze dienst moet u een Premium Member worden van C-date. De dienst en functionaliteit ziet er zeer smaakvol en veel belovend uit. U zult netjes elke dag een aantal contact suggesties per email krijgen opgestuurd die u in uw eigen profiel weer kunt opzoeken.

U heeft ook de mogelijkheid om een eigen favorietenlijstje samen te stellen. In ieder geval, wanneer u op zoek bent naar een echte casual date annex seksavontuur loont het zich de moeite om een abonnement van een maand te gebruiken. Deze kost 69.90 Euro en u kunt dan effectief zoeken naar een casual date of affaire. Nadat u uw match heeft gevonden, hopelijk binnen enkele weken, dan sluit u het abonnement gewoon weer af. Het gaat toch om snel contact te leggen en vervolgens af te spreken. Deze dienst maakt dat mogelijk en een 69.90 Euro als bemiddelingskosten voor het vinden van een casual date partner vinden we een terechte prijs. Als u rustig de kat uit de boom wilt kijken kunt u beter een abonnement van 3 maanden nemen voor de prijs van 44,90 Euro per maand. C-date geeft u een casual date contact garantie. Wanneer u aan het einde van uw lidmaatschap bij C-dating niet het beloofde aantal contact suggesties heeft gekregen, dan verlengen ze uw Premium lidmaatschap geheel gratis.

C-date is een initiatief van Interdate en wordt ook in andere landen aangeboden onder de naam C-date. Dus alle C-Date services worden uitgevoerd door Interdate S.A. gelegen op 291, route d’Arlon in Luxemburg. Vooral bij onze noorderburen zoals Zweden is C-date flink aan het groeien, maar ook meer exotische landen zoal o.a. Brazilie hebben C-date gevonden voor het vinden van een casual date. Dus, wilt u een casual date hebben met een Scandinavische / Braziliaanse man of vrouw, dan is dat zeker ook mogelijk. Lees meer over casual dating en C-date in deze respectieve landen op de volgende blogs die we erover hebben gevonden: Como funciona C-date & C-date Sverige.

CONCLUSIE over C-Date in Nederland:

 

c-dating

C-dating

C-Dating is een vrij recent initiatief maar al razend populair in Europa geworden onder de naam C-Date. Dit komt vooral door de smaakvolle aanpak van de makers van deze spannende casual dating site. C-Dating zal uw seksuele voorkeuren matchen met andere leden en automatisch geregeld per email een partner voorstellen die dezelfde seksuele voorkeuren heeft. DatingADVISOR beveelt u aan om C-Dating te gratis te testen om een indruk te krijgen van de dienstverlening. Besef wel dat u een premium abonnement moet afnemen wanneer u daadwerkelijk actief gaat casual daten. Schrijf u hieronder gratis in en oordeel zelf. Zin in smaakvolle seksavontuur? Schrijf je hier Gratis in bij C-Date.

Vergeet ook niet om eens te kijken naar SecondLove voordat u gaat betalen voor de service van C-Date!

 

c-date-casualdating
Auteur: 

Bas Anders

Nederland

DatingAdvisor Nederland

[footer]

Recensie over de casual dating site C-date.
C-date
C-date is een smaakvolle site voor het vinden van een avontuurtje zonder verdere verplichtingen.
4 / 5 stars

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

C Date
Average rating:  
 1 reviews
by Russel on C Date
C Date

Heerlijk wat is C date een heerlijk initiatief waar het mogelijk is om zonder verdere verwachtingen lekker te kunnen experimenteren met gelijkgestemden. De Verlichting in het land van erotisch daten! Minpuntje, je moet er voor dokken ) :