≡ Menu

GayParship Review

GayParship, een uitstekende matchmaking site voor gays.


gayparship

'n mooie dating site?

GayParship is opgericht door Parship om aan de vraag te voldoen aan een specifieke niche site voor homo’s en lesbiennes om een langdurige relatie te vinden. Vele homo’s en lesbiennes voelden zich niet echt thuis in de hetero gedomineerde online matchmaking scene. Vandaar dat Parship begonnen is met GayParship. GayParship biedt een mooie ontmoetingsplaats voor gays om zich automatisch te laten matchen op basis van een uitstekende wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Gayparship heeft alle belangrijke functies van een volwaardige matchmaking site, maar dan natuurlijk alleen voor gays. Zoek je naar liefde of een langdurige, serieuze relatie? Schrijf je dan gratis in bij GayParship en laat je matchen….

Een aanbeveling van DatingADVISOR:

[gayparship linktxt=’Klik hier om je gratis in te schrijven bij GayParship!’ linktitle=’Probeer GayParship gratis.’]

Vragen en antwoorden over de dating site GayParship:

Wat maakt GayParship bijzonder?

GayPARSHIP is een van de grootste online datingsites voor  homo’s en lesbiennes in Europa. Bij gayPARSHIP treft u singles die serieus op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie. Het merendeel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar. GayPARSHIP onderscheidt zich van andere datingsites door het unieke PARSHIP-principe, dat partnervoorstellen levert die gebaseerd zijn op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest.

gayparship review

[gayparship linktxt=’Klik hier om zelf eens een persoonlijkheidstest te doen met GayParship, laat je lekker matchen.‘ linktitle=’Probeer GayParship gratis.’]

Wat is de werkwijze van GayParship?

gaydating met gayparship

screenshot Gayparship

Homepage opent meteen met inschrijfmogelijkheid en daaronder informatie over het unieke gayPARSHIP-princiepe, geflankeerd met succesverhalen. Bovenaan de homepage buttons met o.m.  info: advies – magazine – succesverhalen – wat is gayPARSHIP. Helemaal beneden informatie over andere gaysites in Europa en helemaal rechts wat verstopt belangrijke informatie: over ons – algemene voorwaarden – help & contact – lidmaatschap – pers. GayParship heeft ook een thuiswinkelwaarborg kwaliteitsmerk. U kunt vrijblijvend kennismaken. Aanmelden op gay datingsite gayPARSHIP gaat eenvoudig en snel. Meld u aan met uw e-mailadres en een door uzelf gekozen wachtwoord via de homepage en doe vervolgens de gratis gayPARSHIP persoonlijkheidstest.  Deze test is gebaseerd op meer dan dertig jaar relatieonderzoek. Matching-punten laten u zien hoe goed u volgens het PARSHIP-principe bij een lid past. Een goede balans tussen overeenkomsten en verschillen levert een hoog matching-resultaat tussen twee persoonlijkheidsprofielen op. Naast de matching-punten speelt uw persoonlijke voorkeur uiteraard ook een grote rol. Het wetenschappelijk onderbouwde gayPARSHIP-principe vergelijkt 30 wezenlijke persoonlijkheidskenmerken en stelt u voor aan partners die optimaal bij u passen.Het PARSHIP-principe is gebaseerd op het behaviorisme en op psychoanalytische theorieën op het gebied van persoonlijkheidskenmerken. Bij PARSHIP staat dus uw persoonlijkheid voorop.

Na uw aanmelding en het invullen van de PARSHIP-test, ontvangt u geheel vrijblijvend de testresultaten op basis waarvan uw persoonlijkheidsprofiel wordt vastgesteld en gematched met passende kandidaten. U kunt gelijk daarna met gay dating beginnen. Bekijk anoniem de profielen van andere gay singles en maak gebruik van het interne e-mailsysteem om contact te leggen. Behalve mailen kunt u Contactverzoeken, IJsbrekers of een Glimlach versturen en ontvangen.

Hoe werkt een lidmaatschap bij GayParship?

Gratis lidmaatschap: Na uw aanmelding kunt u gebruik van het gratis lidmaatschap. U kunt dan via de button  ‘Mijn startpagina’  profielen bekijken en favorieten kenmerken, partners zoeken of vinden, een persoonlijke bijdrage toevoegen in de rubriek ‘Ik over mezelf’, anonieme foto’s toevoegen aan profiel en contactverzoeken ontvangen en versturen. De Premium-diensten: Wilt gebruik maken van meer mogelijkheden, dan kunt u Premium-lid worden.
Als Premium-lid kunt u: o.m.direct contact leggen en anoniem communiceren met andere gayPARSHIP-leden. U kunt u inschrijven voor een periode van drie, zes of twaalf maanden of onbeperkt. Het Premium-lidmaatschap begint vanaf 29,90 EUR/maand.

Hoe zit het met de veiligheid van GayParship?

Alvorens te kunnen inschrijven dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en het Privacy beleid. Lees deze voorwaarden goed door. Ze verschillen erg per site!!  Na aanmelding krijgt u een beveiligde toegang tot uw persoonlijk afgeschermde gedeelte op gayPARSHIP. U wordt onder een anonieme code voorgesteld aan andere leden. Foto’s die u zelf heeft toegevoegd, worden aanvankelijk wazig getoond. Het is aan u wanneer en aan wie u uw foto’s vrijgeeft. Alleen gayPARSHIP-leden kunnen uw profiel inzien. Niemand komt uw e-mail-adres te weten: u gebruikt het interne gayPARSHIP-mail-systeem. De klantenservice controleert alle profielen: alle foto’s en vrije teksten in een profiel, worden door ons gecontroleerd voordat ze op de site worden gepubliceerd

Uw gegevens zijn veilig bij gayPARSHIP. Zonder uw toestemming worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden (zie privacybeleid en ook onze opmerkingen). Het betalingssysteem wordt beschermd door SSL-encryptie, zodat u uw betalingsgegevens veilig kunt verzenden. Andere leden krijgen nooit uw naam, noch uw e-mailadres, huisadres of andere persoonlijke gegevens.

Wie is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en service?

online dating voor gays met GayParship

bedrijfsvoering

GayPARSHIP is een onderdeel van PARSHIP, een bedrijf dat in 14 landen online diensten aanbiedt, en sinds 2003 actief.  Adres: gay-PARSHIP.nl, Barbara Strozzilaan 201, Amsterdam. Tel. 020 – 2402520 (elke werkdag bereikbaar tussen 09:30 – 17:30 uur). Een internationale klantenserviceteam staat klanten met raad en daad bij over allerlei onderwerpen en kunt u benaderen via het contactformulier op de website. GayPARSHIP is lid van Thuiswinkel.org. en de daarbij behorende algemene voorwaarden, opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond,  De Thuiswinkel Waarborg garandeert de veiligheid en privacy van leden en hun persoonlijke gegevens. Daarnaast kunt u als lid van gayPARSHIP de onafhankelijke klachtenbemiddeling van Thuiswinkel.org inschakelen.

Wat is onze beoordeling van gayPARSHIP?

Onze beoordeling van GayParship laat zich in de volgende pluspunten opsommen:

 • – doelgroep: duidelijk voor wie de site bedoeld is;
 • – uitnodigende homepage met beknopt relevantie informatie en buttons om meer gedetailleerde informatie op te vragen over bv. algemene voorwaarden en lidmaatschap.
 • – alvorens inschrijving akkoord gaan met Algemene voorwaarden en privacy beleid;
 • – unieke match methode via wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest;
 • – de gratis gayPARSHIP-test geeft u mogelijk meer inzicht in uw persoonlijkheid;
 • – voor toezicht op gedragcodes van leden en veiligheid van leden wordt gewaakt;
 • – mogelijkheid voor gratis en betaald lidmaatschap, Premium lid;
 • – biedt u een gratis applicatie voor de iPhone;
 • –  extra’s als advies en magazine;
 • –  professionele ondersteuning bij het zoeken naar een partner;
 • streeft naar een hoge kwaliteitsstandaard en biedt haar leden een gayPARSHIP Kwaliteitsgarantie, waaronder een goede klanten service;
 • gayPARSHIP werkt samen met Gaykrant.

Conclusie over GayParship:

Laten we het bondig houden, Parship is een van de beste matchmaking platform in Europe. Haar variant voor gays, GayParship is een uitstekende dating site voor lesbiennes en homo’s die een serieuze relatie zoeken. Deze dating site voorziet in alle snufjes om uw online dating ervaring tot een plezier te maken. We kunnen je van harte aanbevelen om het gratis lidmaatschap eens te proberen.

gayparshipAanbeveling:

[gayparship linktxt=’Schrijf je hier gratis in bij GayParship.‘ linktitle=’Probeer GayParship gratis.’]

GayParship recensie

P.S. Ter overweging wanneer je GayParship gaat gebruiken:

Ten aanzien van de privacy zijn deze passage handig om te lezen en op grond daarvan een keuze te maken voor de mate van bescherming die u wilt:

“ PARSHIP zal de klant in het kader van kosteloze alsook betaalde contractuele aangelegenheden productinformatie over PARSHIP toesturen. Zowel nieuwsbrieven als mededelingen over producten en diensten van partnerbedrijven worden alleen toegestuurd voor zover de klant dit uitdrukkelijk wil. Is de klant niet meer van het toesturen van deze informatie gediend, dan kan hij deze toestemming te allen tijde intrekken. Aan het einde van elke e-mail of nieuwsbrief staat hieromtrent een duidelijke opmerking over de opzegoptie met een bijbehorende link. Voorts kan de klant de instelling voor het ontvangen van e-mail te allen tijde wijzigen in het onderdeel “Mijn profiel”/”Gegevens & instellingen” / “Kennisgevingsopties”.

Daarnaast brengt PARSHIP behoeftegerichte reclame op zijn homepage. Voor deze doelgroepspecifieke reclame gebruikt PARSHIP delen van de klantgegevens om uit te maken of een bepaalde reclame wel of niet moet worden weergegeven. De doelgroepen voor reclameboodschappen worden anoniem gekozen. Als de reclamemaker de doelgroepen voor hun reclameboodschappen op grond van demografische gegevens selecteren, schakelt PARSHIP deze reclameboodschappen automatisch in voor het desbetreffende publiek. PARSHIP’s reclameklanten ontvangen uitsluitend geanonimiseerde databerichten. “

Onduidelijk of gayParship geregistreerd staat bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
—–
Author:
[footer]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GayParship
Average rating:  
 1 reviews
by Gaymond on GayParship
GayParship

De beste matchmaker voor Gays... maar hoe match je gays het beste? Spannend om te testen en leuk idee van Parship!