≡ Menu

E-matching

Onze E-Matching review in het kort:

E-matching is een uitstekende, zeer bekende dating site waar hbo’ers en academici een duurzame relatie kunnen vinden. E-matching heeft kwaliteit en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan en het resultaat is een prachtige dating oplossing voor hogeropgeleiden. E-matching is een uitstekend voorbeeld en rolmodel voor elke dating site wat betreft transparantie en eerlijkheid van informatie naar de klant toe. Mede ook hierdoor groeit het ledenbestand zeer snel en kunnen we met gerust hart u nu van harte aanbevelen om E-matching is gratis te testen. Het is niet voor niets een van de meest populaire dating sites in Nederland.

Aanbevolen:

Klik hier voor een gratis lidmaatschap bij E-matching

 

 

E-Matching’s dating dienstverlening verder uitgespit:

E-matching is het oudste dating initiatief voor hoger opgeleiden in Nederland. Het bevat een overzichtelijke indeling van haar dienstverlening met gedegen bijbehorende informatie voor de gebruikers. E-matching heeft een opvallende (mannenbroek en vrouwenjurkje), een rustige en een overzichtelijke homepage. De eerste indruk is zeer goed en doordat de informatievoorziening voor de gebruiker uitstekend is, geeft E-matching de indruk een betrouwbare dating site te zijn. Meteen wordt duidelijk gemaakt voor wie de site bedoeld is, met gelijk een aanbod om onder aantrekkelijke voorwaarden proeflid te worden. Handig is bovendien is het icoon om te kijken of je gekozen nickname nog vrij is. Onder aan deze  vrolijke pagina keuzeknoppen met daaronder alle informatie over het wat en hoe van deze site: Contact / Voorwaarden / Privacy / Limaatschap en betaling / Keurmerk / Redactie/ Help-Info / Datingtips / Liefdescursus / Dating Coach / Persberichten/ Ervaringen.  Ook kun je hier de logo’s van Thuiswinkel Waarborg en het Single Keurmerk duidelijk zien.

Het inschrijven bij E-matching is eenvoudig. Het inschrijvingsproces bestaat uit totaal 4 kleine stappen:

 1. registratie van persoonsgegevens en nickname
 2. Omschrijving van de persoon zelf
 3. Omschrijving van wat voor iemand men zoekt
 4. Uploaden van foto’s

Met betrekking tot de inschrijving, een voorwaarde voor inschrijving is dat je akkoord gaat met de algemene en bijzondere voorwaarden. Op deze site zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie van toepassing, met een specifieke bijlage van bijzondere voorwaarden voor inschrijving en lidmaatschap bij e-Matching, bestaande uit 17 artikelen met regels waaraan leden en E-Matching zich te houden hebben. Het is aan te bevelen deze voorwaarden vooraf goed te lezen. Bij het inschrijven kun je ook aanvinken of je per e-mail de Singlesagenda  en het Magazine van MVsingles (wekelijks, gratis) wilt ontvangen.

In het zoekprofiel dat je vervolgens kunt opstellen, kun je van de partner die je zoekt het volgende aangeven:  voorkeur regio, leeftijd, opleidingsniveau, bezwaar tegen kinderen, kinderwens, gewenst rook en drink gedrag. Voor je eigen profiel vul je algemene informatie in en gegevens over je sociale status, uiterlijk en gedrag. Ook wordt een schriftelijke omschrijving over wie je bent en wat je zoekt gevraagd. Op basis van deze globale  informatie worden matches naar jou toegezonden per e-mail. Zijn je gegevens niet volledig, krijg je een bericht om je informatie aan te vullen; zo niet verschijnt je profiel niet op de site. Gegevens worden nauwgezet gecontroleerd. Je kunt ook aangeven of je deze matches dagelijks, per week of in het geheel niet wilt ontvangen.

Wat zijn de kwaliteitsgaranties?

De site heeft een AVR Keurmerk dat garant staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. De Algemene Vereniging Relatiebureaus (AVR) stelt via het Singles Keurmerk een aantal strenge voorwaarden aan bureaus die erkend zijn en hebben betrekking op ondermeer de privacy, de overeenkomst, de deskundigheid van de medewerkers en de voorlichting door de bureaus. De AVR beschikt ook over een geschillencommissie.

Over de privacy van de aangesloten leden wordt toezicht gewaakt. De  mannier waarop met de persoonsgegevens wordt omgegaan is vastgelegd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Op de site is men alleen bekend onder de zelfgekozen nickname. E-mailadres, echte naam, adres en betaalgegevens worden niet getoond aan leden en worden door E-Matching alleen gebruikt voor administratieve doeleinden. Ook worden geen gegevens verstrekt aan derden.

Waarom E-matching ?

Hierbij een aantal redenen waarom E-matching een goede dating site is:

 • – mogelijkheid tot gratis proeflid worden;
 • – snelle matches, per e-mail toegezonden (keuze: dagelijks, wekelijks of niet)
 • – mogelijkheid voor gratis en betaald lidmaatschap (duidelijkheid over kosten);
 • – goede privacy bescherming;
 • – goede controle op volledige informatie;
 • – mogelijkheid tot toegang via mobile telefoon (smartphone);
 • – redactionele artikelen
 • – help info met veelgestelde vragen;
 • – dating tips;
 • – een liefdescursus voor online daten;
 • – mogelijk tot het gebruik maken van een dating coach;
 • – bloemlezing uit interessante persberichten;
 • – rubriek met ervaringen van andere daters;
 • – keuze voor gratis Single agenda en MVsingles magazine per e-mail;
 • – Ematching voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg;
 • – Ematching heeft een AVR Singles Keurmerk voor de kwaliteit van de dienstverlening;
 • – Ematching is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens;
 • – makkelijk uitschrijven mogelijk.

Over het lidmaatschap bij E-matching:

Er bestaat de mogelijkheid voor een gratis proef lidmaatschap, zonder verplichting tot een betaald lidmaatschap. Hierbij krijg je toegang tot alle profielen, kun je kosteloos reageren wanneer lid je benadert; en ook automatisch passende dating profielen per e-mail ontvangen. Wordt je geen betalend lid, wordt jouw profiel na 16 dagen automatisch verwijderd. Dus, je kunt kiezen tussen een passief lidmaatschap (gratis) en een actief lidmaatschap (betaald).

Passief lidmaatschap (gratis). Ieder die zich op de site inschrijft wordt automatisch passief lid. Elk profiel en de bijbehorende foto’s worden gekeurd en pas na goedkeuring getoond op de site. Een passief lid kan hetzelfde als een actief lid, maar kan alleen niet zelf het initiatief nemen tot een contact. Men kan wel kosteloos reageren op een bericht (maximaal 5 per dag).  Dit lidmaatschap is mogelijk voor de duur van maximaal 16 weken. Is men in die tijd niet overgegaan tot betaling, dan wordt het profiel automatisch van de site verwijderd. Men kan ook zelf het profiel verwijderen of door e-Matching laten verwijderen. De e-Matching evaringen van gebruikers zijn zeer goed.

Actief lidmaatschap (betaald) Actief lid wordt men door het doen van een betaling. Een actief lid kan van alle functionaliteiten van de site gebruik maken. Het actief lidmaatschap wordt automatisch stopgezet als geen betaling wordt ontvangen. Vanaf dat moment wordt het profiel omgezet naar een passief lidmaatschap ook weer voor de duur van maximaal 16 weken. Lidmaatschapkosten: voor een maand 17,95 euro, voor 3 maanden 39,95 euro, voor 6 maanden 69,95euro  en voor 12 maanden 99,95 euro. Er zijn verschillende veilige betalingsmogelijkheden.

 

Conclusie over de E-matching online dating dienstverlening:

E-matching is een professionele dating site conform alle kwaliteitseisen. Vele andere dating sites kunnen een hoop leren van E-matching. Vandaar, aanbevolen voor hoger opgeleiden op zoek naar een serieuze relatie via een vrij conventionele aanpak via een handige, betrouwbare en veilige site. We raden jullie ook aan om ons artikel te lezen over dating sites voor hoger opgeleiden.

Advies:

Klik en Schrijf je gratis in bij E-matching.

ematching

E-matching
by Bas Anders
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

eMatching
Average rating:  
 0 reviews