≡ Menu

Match4me – something 4you?

Match4me, een beknopte bespreking:

Waarom maakte ik gebruik van Match4me? Kijk, Match4me heeft als dating site een sterke sociale media dimensie.  In feite, deze dating site is een vooruit loper op het gebied van de integratie van microblogging in een online datingplatform.

match4me reviewMatch4me heeft als doelgroep hoger opgeleiden in Nederland. Kwaliteit, eenvoud, innovatie en serieus daten voor het vinden van een passende partner staan bij Match4me zeer hoog in het vaandel. Als resultaat zien we dan ook Match4me als een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en innovatieve dating oplossing voor hoger opgeleide singles. Als je in de doelgroep valt van Match4me en je bent gek op microblogging, dan is het zeker aan te raden om eens gratis kennis te maken met deze mooie dating site. Match4me zorgt ervoor dat u een mooie dating belevenis zult hebben op haar goed verzorgde en complete online ontmoetingsplaats. Het is zeker eens de moeite waard om eens te vergelijken met de bekende EliteDating. Lees hier onze EliteDating Review.

match4me ervaringenAanbevolen:

Schrijf je hier gratis in bij Match4me, bekijk eens voor jezelf met wie je een goede match bent en hoe deze  mooie dating site precies werkt.

gratis inschrijven bij Match4mematch4me review

Waarom is Match4me een goede keuze?

Hieronder een aantal punten waarom Match4me een goede  online datingdienst aflevert:

 • – duidelijke doelgroep; alleen voor HBO / WO opgeleiden; merendeel middelbare leeftijd;
 • – alleen voor serieuze singles;
 • – site trekt vele leden aan (bijvoorbeeld meer dan 1600 nieuwe leden april 2001);
 • – verhouding mannen / vrouwen vrij evenwichtig: 44 % mannen – 56 % vrouwen;
 • – acceptatie Algemene Voorwaarden voorwaarde voor inschrijving;
 • – eenvoudig gratis inschrijven;
 • – zeer nuttige informatie over internet dating met tips en hoe datingprofiel in te vullen;
 • – keuze uit een gratis of volledig lidmaatschap (met duidelijk overzicht kosten);
 • – privacy is zeer goed gewaarborgd
 • – aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens;
 • – mogelijkheid tot daten op je mobiel;
 • – mogelijkheid tot ‘social’ dating via micro blog;
 • – mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen blog en om dat te delen met andere leden;
 • – mogelijkheid tot lezen van unieke blogs van leden;
 • – mogelijkheid tot gebruik maken van Twitter;
 • – gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap;
 • – mogelijkheid tot daten in eigen regio via postcode dating;
 • – link met onderwerp “veelgestelde vragen”;
 • – klantenservice als beste getest bij weblog MVlife

match4me reviewNiks te verliezen en veel te ontdekken op deze mooie dating site:

Klik en schrijf je hier gratis in bij Match4me. Probeer het zelf gratis!

Match4me, een grondige besprekig:

Match4 me is een serieuze datingsite voor hoger opgeleide singles (HBO/WO) en een van de grootste datingsites in Nederland. Match4me is innovatief in het met elkaar  in contact brengen van leden. Ontwikkelingen in sociale media worden op de voet gevolgd  om relevante nieuwe toepassingen te integreren. Deze progressieve aanpak is iets waar andere dating sites iets van kunnen leren. Zo kunnen daters bijvoorbeeld een persoonlijk blog aanmaken en worden lezers aangetrokken door het inzetten van Twitter. Match4me is een snel groeiende nederlands dating bedrijf dat haar hoofdzetel in Rotterdam heeft en internationaal ook opereert in Zweden en Denemarken. Match4me is opgericht in 2002 en investeert veel in dating kwaliteit en innovatie.  Bij Match4me staan de volgende zaken voorop:

= Eenvoud: een rustige heldere layout. Geen bewegende beelden. Duidelijke menu’s.

= Kwaliteit: goede bejegening van hun leden, snelle site voor alle browsers geschikt, handmatige controle profielen en via intelligent software; binnen 4 uur antwoord van klantenservice.

= Focus: serieuze dienst als internet dating voor hoge opgeleide singles (zonder nevenactiviteiten) met oog voor continue verbetering van de website.

= Innovatie: in voor innovatie (zelf ontwikkeld) zoals Thing2Share, waarbij leden korte berichten kunnen plaatsen en op elkaar kunnen reageren via timeline

Hoe werkt de Match4me inschrijvingsprocedure?

Inschrijving geschiedt door middel van het plaatsen van het profiel op de website. Een deel van je dating profiel bestaat uit feitelijke gegevens, onder meer wie je bent wat je zoekt, hoe je re uit ziet, wat je hobby’s zijn, etc. Sommige gegevens moeten verplicht ingevuld worden. Hoe meer je invult hoe beter je gevonden kunt worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid teksten te schrijven in je dating profiel om jezelf zo beter te profileren. Ook kun je gebruik maken van Things2Share( om iets te delen met andere leden) of een oproep plaatsen in geval je iets wil organiseren bijvoorbeeld, of een blog schrijven over je leven als single. Je hebt zelf de keuze tussen statisch blijven of dynamisch en actief handelen. Op deze website kun je dus als lid vele  andere leden ontmoeten en contacteren waardoor vriendschappen kunnen ontstaan. Match4me vervult hier enkel de rol van intermediair. Het lid zelf is verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie.

Match4me, een overzicht van haar site en diensten.

De Homepage oogt vriendelijk en uitnodigend, en maakt meteen duidelijk voor wie deze site bedoeld is: Waarom Match4me? Met mogelijkheid tot meteen gratis inschrijven. Naast de Home button, zijn er vele relevante buttons als Facts & Figures, Succesverhalen, Hoe werkt het, Dating en meer (over blogs, mobiel daten en social dating), Postcode dating. Beneden aan de pagina ook niet vergeten te lezen: Over Match4me, Privacy, Algemene voorwaarden, Blog, Twitter, Pers, Links, Contact. Match4me is een onderdeel van MatchMedia, een internationale organisatie die actief is in meerdere Europese landen en die haar datingsites doelgericht afstemt op verschillen in dating gedrag per land.

Wat kost een lidmaatschap bij Match4me?

Een lidmaatschap bij Match4me in vergelijking met andere dating sites is zeer prijswaardig. Het lidmaatschap kan worden afgesloten voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden, 1 jaar of doorlopend. Leden hebben de keuze tussen een gratis of volledig lidmaatschap. Het volledig lidmaatschap biedt meer extra mogelijkheden, uiteraard tegen betaling. Prijzen voor volledig lidmaatschap bedragen 15 euro per maand doorlopend, of per maand 17,50 euro, voor 3 maanden 35 euro, voor 6 maanden 60 euro en voor een jaar 85 euro.

Heeft Match4me een goede privacy policy?

Match4me streeft naar de hoogst mogelijke vorm van privacy van bezoekers en leden van Match4me. Alle gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden opgenomen in de database van macht4me.nl en worden uitsluitend gebruikt doot Match4me. Gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt en niet inzichtelijk worden gesteld aan derden. Alvorens inschrijving dienen nieuwe leden akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden, een uitgebreid en goed doorwrocht document bestaande uit 13 artikelen. Hierin staan onder meer  verplichtingen en gedragsregels waaraan leden zich horen te houden ( inclusief sancties bij overtreding,) als ook waaraan Match4me gehouden is, inclusief paragraaf over aansprakelijkheid en jurisdictie. Het is zeer aan te raden deze algemene voorwaarden vooraf goed door te nemen!

CONCLUSIE over Match4me:

match4me We houden het kort: Match4me is een uitstekende dating site voor hoger opgeleide singles die social media, web 2.0 applicaties en microblogging hoog in het vaandel staan. Als je in dit doelgroep past en een actieve en onderzoekende geest hebt dan raad ik je van harte aan om Match4me is lekker te testen.

Aanbmatch4me matchmakerevolen:

Schrijf je hier gemakkelijk gratis in bij Match4me. Schrijf u gratis in!

gratis inschrijven bij Match4me

match4me online dating

Over het algemeen, als u twijfelt, dan is onze vuistregel dat we onze lezers aanraden een andere dating site gratis te testen zoals Relatieplanet voordat je een definitieve keuze maakt. Je kunt andere serious dating site opties vinden in het menu bovenaan in de balk of ons artikel lezen over dating hoger voor opgeleiden.
Deze Match4me recensie is de persoonlijke mening van .

[footer]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Match4me
Average rating:  
 1 reviews
by Match Me! on Match4me
Match4me

Match 4 me ziet er mooi uit, maar het idee van online matchen is op zich toch dubieus.... je moet elkaar ontmoeten en het eerste contact online is gewoon een goed begin waarbij het matchen op basis van je persoonllijkheidstest als een filter moet worden beschouwd en niet meer dan dat. We moeten uiteindelijk op onze instincten afgaan om iemand te vinden... toch? Maar, waarom niet .... Match me & laat je neus je leiden!