≡ Menu

50plusMatch

De 50plusMatch recensie in het kort:50plusMatch

50+ dating

Nieuwe relatie?

Hierbij de samenvatting van de recensie over 50plusMatch: deze professionele dating site is geheel gericht op het bij elkaar brengen van 50-plussers die bij elkaar passen en naar een serieuze relatie zoeken. 50plusMatch voorziet in een gedegen, gebruiksvriendelijke dating platform waarin ook vele handige snufjes in zijn verwerkt zoals chat en SMS functies. Uw privacy wordt goed gewaarborgd en 50plusMatch heeft op basis van haar verdiensten de hoogste waardering gekregen bij een onderzoek van Tros Radar. Bent u ouder dan 50 en op zoek naar een nieuw maatje en serieuze relatie? Schrijf u dan hieronder gratis in bij 50plusMatch. Bent u jonger kunt u onze reviews lezen over twee uitstekende dating sites: E-matching of Match4me.

50 plus matchAanbevolen voor 50plussers:
Klik hier om u gratis in te schrijven bij 50plusMatch

 

Waarom zou u zich bij 50plusMatch gratis inschrijven?

Hierbij een aantal redenen waarom 50plusMatch de moeite waard is om eens rustig op uw gemakt te bekijken door u eerst een gratis aanmelding te doen:

 • – duidelijke doelgroep; alleen voor  serieuze 50-plussers;
 • – gratis inschrijven met gratis faciliteiten;
 • – acceptatie Algemene Voorwaarden voorwaarde voor inschrijving;
 • – privacy goed gewaarborgd;
 • – handmatige controle van alle profielen;
 • – keuze uit een gratis of volledig lidmaatschap (met duidelijk overzicht kosten);
 • – handige link met onderwerp “veelgestelde vragen”;
 • – snelle reacties op een aan 50plusMatch gestuurde mail;
 • – mogelijkheid tot daten op je mobiel;
 • – site trekt veel leden aan (bijvoorbeeld meer dan 1500 nieuwe leden april 2011);
 • – verhouding mannen / vrouwen vrij evenwichtig: 45 % mannen – 55 % vrouwen;
 • – ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens;
 • – dating bij 50plusMatch werkt, zo blijkt uit de vele succesverhalen;
 • – hoogste waardering bij onderzoek Tros Radar;

Wilt u een nieuw spannend hoofdstuk in uw leven en een maatje vinden in uw leeftijd? Klik hier om u gratis in te schrijven bij 50plusMatch

 

 

Algemene bespreking en recensie over 50plusMatch

50plusMatch is een serieuze datingsite voor actieve 50-plussers en een van de grootste dating sites in Nederland speciaal voor deze doelgroep. 50plusmatch is innovatief in het met elkaar  in contact brengen van leden. Ontwikkelingen in sociale media worden op de voet gevolgd  om relevante nieuwe toepassingen te integreren.

50lusMatch streeft naar de hoogst mogelijke vorm van privacy van bezoekers en leden van 50plusMatch. Alle gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden opgenomen in de database van 50plusMatch en worden uitsluitend gebruikt door 50plusMatch. Gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt en niet inzichtelijk worden gesteld aan derden. Alvorens inschrijving dienen nieuwe leden akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden, een uitgebreid en goed doorwrocht document bestaande uit 13 artikelen. Hierin staan onder meer  verplichtingen en gedragsregels waaraan leden zich horen te houden ( inclusief sancties bij overtreding,) als ook waaraan 50plusMatch gehouden is, inclusief paragraaf over aansprakelijkheid en jurisdictie. Het is zeer aan te raden deze algemene voorwaarden vooraf goed door te nemen!

Inschrijving is gratis en je mag zo lang mogelijk lid blijven als je wilt. Tijdens het inschrijven kun je in 7 eenvoudige stappen je eigen profiel samen stellen. Het is niet verplicht alles in te vullen, maar hoe uitgebreider je profiel, hoe meer kans op goede matches. Ook kun je foto’s plaatsen. Als je alles hebt ingevuld kun jij je profiel activeren via de link die je per e-mail ontvangt. Nadat je bent ingelogd, kun je zelf actief zoeken naar kandidaten die bij jou passen. Je doet dit door het invullen van een zoekprofiel, waarna je een overzicht krijgt van profielen die het meest aan jouw zoekprofiel voldoen. In je zoekprofiel ondermeer opgeven; geboortedatum, godsdienst, opleiding, beroep, regio woonachtig; vrije tijd, kunst en cultuur, sport. Ook beschrijving maken over ‘wie ben ik’, ‘wie wil ik’. ‘wat verwacht ik’. Hoe meer je invult hoe beter je gevonden kunt worden. Wil je meer weten over iemand, dan klik je op zijn of haar nickname, dan krijg je het volledige profiel van de kandidaat te zien. Heb je vragen, kun je klikken op de link “veelgestelde vragen’ links op het menu.

 

De Homepage oogt vriendelijk en uitnodigend, en maakt meteen duidelijk voor wie deze site bedoeld is: Waarom 50plusMatch? Met mogelijkheid tot meteen gratis inschrijven. Naast de Home button, zijn er vele relevante buttons als Facts & Figures, Succesverhalen, Hoe werkt het. Beneden aan de pagina ook niet vergeten te lezen: Over 50plusMatch, Privacy, Algemene voorwaarden, Pers, Links, Contact. 50plusMatch is een onderdeel van MatchMedia, een internationale organisatie die actief is in meerdere Europese landen en die haar datingsites doelgericht afstemt op verschillen in dating gedrag per land.

De kosten van een lidmaatschap bij 50plusMatch?

Leden hebben de keuze tussen een gratis of volledig lidmaatschap. Het volledig lidmaatschap biedt meer extra mogelijkheden, uiteraard tegen betaling. Prijzen voor volledig lidmaatschap bedragen 15 euro per maand doorlopend, of per maand 17,50 euro, voor 3 maanden 35 euro, voor 6 maanden 60 euro en voor een jaar 85 euro.

Met wie kan ik 50PlusMatch vergelijken?

Er zijn een aantal andere dienstverleners actief in Nederland. Lach.nl is een recentelijk initiatief uit Amsterdam. SeniorenGeluk is al een aantal jaren een van de gevestigde merken in Nederland voor 50+ dating.

 

Conclusie

MatchMedia heeft met 50plusMatch een goed stukje werk afgeleverd. 50plusMatch is een compleet en vertrouwd platform voor serieuze en actieve 50plussers. U bent welkom zoals de meeste lezers doen deze dating site eens rustig te bekijken door u zelf daar gratis in te schrijven. Vervolgens zou u ook 50plusMatch kunnen vergelijken met Seniorengeluk. Seniorengeluk is een andere bekende naam in Nederland.

50plusMatch NederlandKlik hier voor een gratis aanmelding bij 50plusMatch

Klik hier om meer te lezen over Seniorengeluk.

Ga naar Homepage

Een recensie van

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

50plusMatch
Average rating:  
 0 reviews