≡ Menu

LACH.NL Dating Review

Lach.nl is een nieuw online dienstverlening voor het vinden van mensen met gelijke interesses. Het is geen dating site voor het alleen maar vinden van liefde, nee, het gaat hier vooral om het vinden van vrienden om samen leuke activiteiten te ondernemen zoals het bezoeken van een museum, een restaurant of een concert.

lach.nl reviewHet idee is dat je snel op lach.nl samen met iemand anders leuke dingen gaat ondernemen en meer zult lachen. Maar goed, wie weet vind je hier wel een nieuwe relatie of waarom niet een nieuwe liefde? Je kunt alleen lid worden van lach.nl als je 45+ bent. Je kunt de dienst gratis testen voor een periode van 3 dagen voordat je beslist om een lidmaatschap af te nemen. Een lidmaatschap om een maand te testen kost 25,- euro. Het opzetten van een profiel en het vinden van gelijkgestemden is zeer makkelijk. Hoe beter jij je profiel invult hoe groter de kans dat je gevonden wordt door iemand die op zoek is naar jou.

lach.nlLach.nl is een Nederlands bedrijf met haar zetel op de Prinsengracht in Amsterdam. Het is een jong bedrijf. Dit heeft als nadeel dat er relatief weinig leden zijn in vergelijking met de concurrentie zoals de meer gevestigde diensten van seniorengeluk, Silver2date en SenoirenDating. Het is dan ook niet vreemd dat Lach.nl een grote media campagne heeft opgezet met o.a. televisie reclamespots om meer mensen bewust te maken van het bestaan van Lach.nl.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LACH.NL
Average rating:  
 0 reviews