≡ Menu

DatePrive Recensie – ’n goede garantie voor intimiteit?

Voor wie is DatePrive geschikt?

DatePrive is een casual datingsite voor volwassenen (ouder dan 18 jaar) die op zoek zijn naar een spannend avontuur. Het is een site voor erotisch daten. Het Date Prive Matching Systeem (DPMS) en de uitgebreide database zorgen ervoor dat de personen worden geselecteerd die op basis van de ingegeven eigenschappen en voorkeuren het beste bij jou passen. Je ontvangt dagelijks nieuwe matches. Hierbij wordt ook een zogenaamd matchpercentage weergegeven. Dit percentage geeft aan in hoeverre de interesses en eigenschappen die je zoekt in een partner matchen met de vrouwen of mannen in de database. Date Prive is een nieuwe speler op deze markt en concurreert met de meer gevestigde spelers zoals C-Date. Date Prive speelt ook in op mensen die overwegen vreemd te gaan. In dit opzicht is DatePrive niet zo expliciet als de vreemdgaan site Second Love. Aangezien DatePrive nog vrij jong is en nog op veel punten zich moet verbeteren, raden we je aan om Date Prive te vergelijken met C-Date en Secondlove om vast te stellen welke casual dating site het beste bij je past.

dateprive reviewLees hier eerst meer over  SecondLove, de casual dating site.

Over het algemeen krijgt DatePrive slechte beoordelingen, dus beoordeel eerst de dienst van Second Love en schrijf je later hier dan gratis in bij DatePrive en vergelijk!

 

 

Wat is de werkwijze van DatePrive?

Aanmelden bij DATE Prive is gratis. Bij de registratie dien je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en kennis te  nemen van het privacy statement. Met de registratie ontstaat een overeenkomst tussen DatePrive en de klant, waarbij deze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Lees deze voorwaarden goed door!! Ga je akkoord, dien je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres op te geven; vervolgens krijg je een bevestigingsmail met een link; als je hierop klikt is je e-mailadres gecontroleerd en kun je je profiel gaan invullen. Zodra je profiel ingevuld is, kun je meteen je eerste matches bekijken. Om de profielen van jouw matches te bekijken moet je een klein bedrag betalen. Dit geldt ook voor het verzenden van berichten en het bekijken van je ontvangen en verzonden berichten.

Hoe zit het met de veiligheid van de DatePrive dating platform?

DatePrive heeft een overzichtelijke en wervende homepage met centraal een sensuele foto. Voordelen worden meteen genoemd (gratis aanmelden, volledig anoniem daten, 100% matching) met daaronder mogelijkheid tot aanmelden,voor hem en voor haar apart. Daarboven rechts knoppen voor de volgende informatieve pagina’s: home – inschrijven – hoe werkt het – faq – privacy. En daarnaast links boven mogelijkheid tot inloggen. Halverwege beneden verticaal : tips (zeer lezenswaardig) – nieuws – succesverhalen.Daaronder pas, in kleine letters, voor wie deze site bedoeld is.Helmaal beneden rechts in de zwarte afsluitbalk (bijna verstopt): voorwaarden / disclaimer en contact.DatePrive neemt alle wettelijke bepalingen voor gegevensbescherming in acht. Alle gegevens kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt; ook worden deze gegevens niet gebruikt voor commerciële doeleinden, noch doorgespeeld aan derden.Alleen DatePrive is in staat je persoonlijke gegevens in te zien, uitsluitend ten behoeve van functionele doeleinden, zoals de diensten van DatePrive zelf. DatePrive houdt hierbij strikte privacy en geheimhouding in acht. Alleen serieuze profielen worden opgenomen in het dating bestand.

Teksten en foto’s worden eerst door DatePrive gekeurd voordat ze zichtbaar zijn bij je profiel. Het is mogelijk dat je tekst of foto wordt afgekeurd, hier ontvang je bericht van. Teksten en foto’s moeten voldoen aan een aantal criteria. Foto’s moeten bv. voldoen aan de volgende criteria: de afbeelding mag geen gewelddadige, illegale of discriminerende activiteiten tonen; de afbeelding mag geen persoon tonen van jonger dan 18 jaar; er mogen geen copyrights op de afbeelding rusten. Jouw aangemaakte datingprofiel wordt uitsluitend getoond aan personen met wie jij matcht, als een waarborgen voor de anonimiteit van de leden. Het is niet mogelijk om zelf te zoeken naar profielen in de database, alleen als er een match is worden profielen getoond. Uit onderzoek van DatePrive is naar voren gekomen dat dit een belangrijke wens is van hun (vrouwelijke) leden die op zoek zijn naar een seksdate.

Via E-mail alerts (keuze: dagelijks of wekelijks) kun je direct op de hoogte wordt gehouden van nieuwe matches en nieuwe berichten. Het is ook mogelijk de e-mail service uit te zetten, ingeval je huidige partner ook jouw computer gebruikt!!

Hoe werkt het lidmaatschap bij DatePrive?

Aan het gebruik van deze website zijn kosten verbonden. Voor inbellen; 0,80 euro cent per minuut plus eventueel de kosten van uw mobiele telefoon.Voor een Premium membership. Kosten: 1 maand 29,95 euro; 3 maanden 71,85 euro; 6 maanden 125,70 euro. Voordelen: Gratis profielen bekijken bij ‘mijn matches’; Gratis jouw ontvangen berichten lezen, ook nieuwe berichten; Gratis jouw verzonden berichten bekijken; Gratis 50 berichten versturen per maand. Voor een VIP membership. Kosten: 1 maand 39,95 euro; 3 maanden 89,85 euro; 6 maanden 149,70 euro.Voordelen: jouw matches kunnen gratis jouw profiel bekijken, ze hoeven daarvoor niet te betalen; jouw matches kunnen gratis de berichten lezen die jij aan hen verstuurd hebt; jouw matches kunnen gratis reageren op jouw berichten, maar ze kunnen ook gratis een eerste bericht sturen; je kunt gratis 50 berichten per maand versturen; daarnaast kun je gratis profielen bekijken bij ‘mijn matches’ en gratis je ontvangen en verzonden berichten lezen.

Betaalmogelijkheden

Betalen via de telefoon: Je belt een betaalnummer en voert een code in. Vanaf het moment dat je de code hebt ingevoerd, heb je toegang tot het betaalde gedeelte van de site. Hang je op, dan wordt de toegang afgesloten. Deze toepassing wordt veel gebruikt op internet en is een makkelijke manier om kennis te maken met DatePrive zonder direct een membership te hoeven afsluiten. De kosten zijn 80 ct per minuut en worden in rekening gebracht door je telefoonmaatschappij. Vergeet dus als je klaar bent op DatePrive niet de telefoon op te hangen.

Je kunt eenvoudig een Premium of VIP membership afsluiten voor een periode van 1, 3 of 6 maanden via iDeal of Bancontact/Mister Cash.Op de pagina Mijn account kan je zien hoeveel dagen je membership nog geldig is. Hier kan je ook je membership verlengen. Gedane betalingen worden niet gerestitueerd.

Beëindiging lidmaatschap.

De klant is te allen tijde gerechtigd, zich zonder opgave van redenen af te melden. Bij afmelding wordt het gegevensrecord van de klant gewist en de contractverhouding is beëindigd.

 

Wie zit achter de bedrijfsvoering en service van Date Prive?

Er wordt niet vermeld wie eigenaar van DatePrive is , waar dit bedrijf gevestigd is. In het kader van veiligheid en betrouwbaarheid een must. Ook wordt deze partij niet genoemd in de Algemene Voorwaarden. Er is allen contact mogelijk via support knop en dan alleen via een standaard e-mail.

 

De pluspunten met PriveDate:

 • – verleidelijke homepage; overzichtelijk; belangrijke info (voor wie) en voorwaarden  /privacy wat verstopt;
 • – gratis inschrijven; daarna wel enkel betaalde diensten!
 • – alvorens  inschrijven verplicht akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden en de Privacy regels; lees deze eerst grondig, ze verschillen behoorlijk van site!
 • –  matching systeem, waarbij enkel beperkt passende profielen worden getoond, helpt bij bewaken anonimiteit leden;
 • – hetzelfde wat betreft het blokkeren van e-mails naar je computer;
 • – privacy wordt bewaakt en beschermd; in hoeverre gelinkt aan Wet Bescherming Persoonsgegevens?
 • – handige tips om op te letten bij vreemd gaan;
 • – mogelijkheid tot melden misbruik;
 • – eenvoudig uitschrijven mogelijk.

Wat zijn de kritische punten over DatePrive?

 • – wie zit achter deze site; bedrijf, adres en lidmaatschap KvK ontbreken; alleen contact mogelijk via e-mail; niet echt handig!!!
 • – algemene voorwaarden vormen nu een puntsgewijze opsomming van regels; indeling in artikels met subtitels over onderwerpen waartoe partijen zich verplichten doet professioneler aan;
 • – kosten aan de hoge kant (belkosten); lijkt of het daarom allemaal te doen is!
 • – anoniem betalen mogelijk?

Concluderend advies over DatePrive:

 

Kijk eerst naar meer betrouwbare sites. Het klinkt allemaal goed, maar…. We raden aan dat DatePrive eerst deze verbeter punten aanpakt.We raden je aan om onze review over C-Date te lezen. Wil je vreemdgaan? Lees dan onze review over Victoria Milan of SecondLove. Vooral Victoria Milan heeft een goede reputatie als het gaat om het aanbieden van een zeer mooi verzorgd dating platform voor overspel. Intimatch is een andere nieuwe speler op dit gebied.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Date Prive
Average rating:  
 0 reviews