≡ Menu

Seniorengeluk – is dit een goede dating site voor ouderen?

Wat is SeniorenGeluk voor een dating website?

SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Voor het toenemend aantal 50-plussers in Nederland is het in het normale leven niet meer zo makkelijk om een nieuwe, passende partner te vinden. Vandaar een datingsite speciaal op deze doelgroep afgestemd. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is SeniorenGeluk.nl uitgegroeid tot een van de grootste en meest actieve datingsites voor senioren.U kunt zich hier gratis inschrijven voor het vinden van vriendschappen of een relatie.

AANBEVOLEN: klik hier voor een gratis registratie bij SeniorenGeluk!

 

Hoe werkt SeniorenGeluk?

U kunt gratis inschrijven. U ontvangt per direct via uw e-mailadres een gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens maakt u een persoonlijk profiel aan. Ook geeft u daarin aan welk type relatie en persoon u zoekt aan de hand van een handige voorgeprogrammeerde overzichtlijsten. Naast het zoeken van kandidaten uit heel Nederland kunt u ook voor kandidaten enkel uit uw eigen regio kiezen. Via de bevestigingslink in de aan u gezonden e-mail activeert u uw profiel. Als u bent ingelogd kunt u meteen op zoek naar een persoon die aan uw zoekprofiel voldoet. Door eerst te mailen of te chatten met mogelijke kandidaten, kunt u een eerste contact leggen. Door berichten via de website van SeniorenGeluk te verzenden blijft u anoniem zolang u dat wilt, tot het moment dat u een afspraak wilt maken in het echte leven. Via het profieloverzicht kunt u gegevens over uzelf uitbreiden met eigen teksten en foto’s.

Test nu SeniorenGeluk zelf om alle functies voor uzelf te zien.

seniorengeluk

Wat is Positief te melden over SeniorenGeluk?

De dating site en ontmoetingsplaats SeniorenGeluk speciaal ontwikkeld voor 50-plussers heeft de volgende positieve punten:

 • uitnodigende en overzichtelijke openingspagina;
 • mogelijkheden voor het vinden van een serieuze relatie, date of vriendschap;
 • gratis inschrijven;
 • snelle zoek functie;
 • gebruiksvriendelijk;
 • Invullen profiel en wensen aan de hand van interesse, eigenschappen, voorkeuren;
 • na invulling persoonlijk profiel en wensen, snelle matches.
 • u blijft anoniem zolang u berichten via Seniorengeluk verstuurt;
 • SeniorenGeluk is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP)
 • onderdeel van Safe Dating Networks;.
 • keuze uit gratis versie en betaalde versie: VIP-toegang;
 • Kosten voor VIP-toegang in overzicht duidelijk;
 • veelgestelde vragen functie;
 • vermelding succesverhalen

 

Welke andere mogelijkheden heeft SenoirenGeluk?

seniorengeluk

screenshot SeniorenGeluk

SeniorenGeluk kent twee toegangsvormen: een gratis toegang en een VIP toegang. De gratis versie biedt de volgende mogelijkheden (functionaliteiten): het plaatsen van een eigen profiel en foto’s, het bekijken van profielen en hoofdfoto’s, het standaard zoeken en het versturen van standaardberichten naar andere deelnemers. Met de VIP-toegang beschikt u over veel meer extra functionaliteiten zoals: zelfgeschreven berichten versturen,  extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Voor de VIP-toegangsvorm betaalt u een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt uitgedrukt in Credits. Credits vormen het interne betaalmiddel van deze site. Met Credits kunt u de door u gekozen Toegangsvorm betalen. De actuele prijzen voor Credits  staan op een overzicht op de site. Bijvoorbeeld: 150 Credits voor 14,99 (= 15 dagen VIP-toegang); 300 Credits voor 24,99 (= 30 dagen VIP-toegang; 900 Credits (= 90 dagen VIP-toegang). U kunt hiervoor een abonnement afsluiten. Een abonnement is een combinatie van een Toegangsvorm en een Opwaardeerplan. Met behulp van een Opwaardeerplan geeft u aan hoeveel Credits u per keer wilt kopen en eventueel bijbestellen. Minder duidelijk is in feite de procedure voor het kopen van Credits via dit Opwaardeerplan en de feitelijke kosten.

CONCLUSIE over SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een uitstekende ontmoetingsplaats en dating site voor 50-plussers. De redactie van DatingADVISOR is zeer tevreden over de geboden functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Alleen het opwaardeerplan voor de VIP toegang is niet duidelijk en we hopen dat de eigenaars van SeniorenGeluk dit zullen verduidelijken op de site.

DatingADVISOR Adviseert:

Probeer seniorengeluk nu gratis.
Geschreven door .
senioren geluk en online dating

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SeniorenGeluk
Average rating:  
 1 reviews
by Joop on SeniorenGeluk
Seniorengeluk

SeniorenGeluk is natuurlijk geen bedrog, maar een goede site waar seniors elkaar kunnen vinden en van het leven kunnen genieten.