≡ Menu

Speeddaten

Wat is speeddaten voor iets?

Speeddaten is een zeer pragmatische en effectieve manier om in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijke dates te hebben met  passende singles. Speeddaten is de manier om op een avond zo veel mogelijk singles te ontmoeten. Speeddaten vindt plaats op speciale dagen ofwel events die worden georganiseerd door organisaties zoals Speeddaten.nl. Speeddaten.nl is een van de grootste speeddating organisaties in Nederland die allerlei speeddate evenementen organiseert over heel Nederland. Speeddaten wordt ook wel fastdaten of sneldaten genoemd. Sinds ongeveer 7 jaar worden er speeddates georganiseerd in Nederland. In de loop der jaren is het steeds meer geaccepteerd als een goede manier om veel mensen te leren kennen in een relatief korte periode.

een speeddate met speeddatenAanbevolen:

Klik hier voor meer informatie over Speeddaten.nl

 

Hoe werkt speeddaten?

Speeddaten is spontaan en is een snelle vorm van blind dating. Desallnietemin om de slagingskans te vergroten wordt erbij de online inschrijving verzocht om een korte beschrijving van jezelf te geven. Hierdoor wordt je in een juiste profiel groep ingedeeld.  Speeddaten.nl organiseert  in alle grote steden van Nederland speedates. Je ontmoet tijdens een speeddate 20 of meer singles en je hebt de kans om in 3 minuten per single te kijken of het klikt. Je krijgt een zogenaamde matchkaart of formulier waar je kunt invullen met wie je wel of niet een vervolggesprek wilt hebben met de persoon waar je meesprak. Bij het rouleren nadat de 3 tot 7 minuten verstreken zijn, staan de mannen op en gaan naar de volgende tafel. De vrouwen blijven zitten en noteren alles netjes in hun matchkaart. De mannen krijgen ook een matchkaart waar ze kunnen aangeven of ze wel of niet interesse hebben voor een vervolgdate met een of andere dame. Aan het eind van de avond worden alle formulieren van alle mannen en vrouwen vervolgens met elkaar vergeleken om te kijken welke matches er zijn. Wanneer jij bijvoorbeeld een persoon X wel ziet zitten en en persoon X ziet ook wel iets in jouw, prima, dan zul je een berichtje daarover ontvangen met ook de contactgegevens van elkaar. Op deze manier kunnen jullie zelf een langere date  met elkaar regelen. Zit er geen interessante date voor jouw erbij, dan heb je altijd nog een date garantie.

Wat zijn de voordelen van speeddaten?

speeddaten.nl

De eerste indruk rekent!

Bij speeddaten is het niet nodig om bij vele verschillende dating sites aangemeld te zijn om een leuke date te vinden. Aangezien bij een succesvolle date de eerste  indruk het belangrijkste is, is het gewoon veel makkelijker om de online stap over te slaan. De offline ontmoeting is uiteindelijk doorslaggevend of de vonk wel of niet aanslaat. Het flirten en verleiden gebeurt het meest spontaan offline en via een speeddate kun je snel in een eerste indruk krijgen of er wel of geen vonkje te bespeuren is. Onze lichaamstaal en oogcontact is doorslaggevend. Tijdens een een speeddate zul je in vele ogen kunnen kijken om te zien of een flirt en een verdere langere leuke date tussen jullie twee goed aanvoelt. Aangezien het zo snel gaat is er geen tijd om erom heen te draaien. Je zult snel een oordeel over iemand vellen  waarop je moet afgaan op je spontane gevoelens, de eerste indruk. Daarnaast, met speeddaten hoef je niet zo gespannen te zijn over alleen maar een date en een avond. Bij een speeddate event zijn er vele andere singles en kansen voor het vinden van een leuke date. In plaats dat je veel hele avonden verspilt met saaie, onzekere of gespannen dates met een persoon, tref je gewoon in een avond 20 singles om te bepalen met wie je graat verder wilt daten. Speeddating is effectief,  leuk, onspannen en sociaal. Bekijk de agenda en schrijf je in op een speeddate event bij jouw in de buurt. Lees hier meer over speeddaten.

Wat zijn de nadelen van speeddaten?

Speeddaten is een vrij directe, sociale en spontane manier om een partner te vinden. Ben je niet zo onder de indruk van massadating events, en je wilt het gewoon rustig aan doen, dan is een matchmaking site  of een traditionele dating site zoals relatieplanet een betere optie. Belangrijke matchmakers in Nederland zijn Edarling, Lexa, be2 en Parship. Speeddaten is ook niet geschikt als je op zoek bent naar alleen een erotisch avontuurtje of een seksdate. Dan is het beter om te overwegen om C-Dating gratis te testen. Lees hier hier meer: C-Dating.nl

Speedate ervaringen?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vaker een vervolg date hebben dan mannen. Desalniettemin een speeddater heeft ongeveer een kans va 91 % dat er een vervolg date zal zijn. Op een gemiddelde speeddating event zijn het ongeveer 0-4 vrouwen die geen match zullen hebben en geen enkele ja op de matchkaart aangeven. Daarentegen zijn mannen minder kritisch en gemiddeld maximaal 2 mannen zal geen interessante match vinden. Het zijn ook vaak de mannen die meerdere keren naar een speeddate dag gaan.

Heb jij ervaring met speeddaten? Je bent welkom om deze met ons te delen door een reactie hieronder te plaatsen. Lees hier meer over speeddaten.nl

[footer]


 

Geschreven door .

speeddaten

Homepage

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

speeddaten
Average rating:  
 0 reviews