≡ Menu

De BE2 online dating review

De BE2 dating Review, een beknopte samenvatting:

be2Be2 is een mooie, overzichtelijke matchmaking site voor mensen die opzoek zijn naar serieuze relaties in de leeftijdscategorie van 25 en 40+ . Het bevat een zeer gedegen wetenschappelijke persoonlijkheidstest en analyse op basis waarvan het systeem automatisch passende partners voor uw selecteert die u direct kunt benaderen via de Be2 interne e-mail systeem. U kunt uw profiel in detail uitwerken om uw slaagkans te vergroten om de beste match te vinden.  U kunt Be2 gratis gebruiken, maar wanneer u op zoek bent naar een serieuze partner is het beter om te investeren in een Premium lidmaatschap. We raden u aan eerst uw gratis in te schrijven, de test te doen en vervolgens eens rustig alle functies in uw profiel te bekijken voordat u beslist om een abonnement af te nemen. Toch in het kort, kan ik uit eigen ervaring vertellen dat ik de voorkeur geef aan Match4me of eDarling.

be2Aanbevolen: Lees de eDarling Review of de Match4me Review

 

De complete BE2 dating site Review:

Be2 is een zogenaamde matchmaking site die zich richt op mensen die echt serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie. BE2 is in beginsel een betrouwbare en serieuze online relatieservice voor mensen die op zoek zijn naar een partner of een langdurige relatie. De meeste leden bevinden zich tussen de leeftijd van 25 en 45. Op dit moment zijn er meer dan 24 miljoen leden bij Be2 inschreven verspreid over meer dan 19 landen met een verhouding van 57 % – 43 % m.b.t. vrouwelijke en mannelijke leden.

Wat kun je precies verwachten van de dating site van Be2?

Be2 zorgt ervoor dat alleen mensen die goed bij elkaar passen worden samengebracht. Dit wordt door de wijze waarop BE2 werkt gegarandeerd. Be2 werkt op de volgende manier: Eerst zal u een online persoonlijkheidstest moeten afleggen. Deze Wetenschappelijke persoonlijkheidstest van Be2 vormt de basis van de dienst . De test is ontwikkeld geworden door een team van experts onder leiding van Dr. Robert Wuttke (Ph.D. in sociologie). Het is heel belangrijk dat deze test goed wordt ingevuld aangezien op basis hiervan uw persoonlijkheidsprofiel wordt opgesteld en ook uw partneraanbevelingen worden aangedragen. Zodra u de test heeft uitgevoerd kunt u de resultaten terugvinden in uw profiel. Dit gebeurd gratis en vrijblijvend. De resultaten geven zeven verschillende aspecten van uw persoonlijkheid weer. Via een wetenschappelijke analyse wordt dan een unieke Be2-Index berekend om in te schatten hoe goed u past bij een partneraanbeveling.  Tevens kunt u ook in uw online profiel bij Be2 de eerste partneraanbevelingen al vinden. Het is allemaal gemakkelijk te vinden en U kunt direct beginnen met het aanschrijven van potentiele partners.

be2 ervaringen

Be2 is tijdloos

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw profiel persoonlijker te maken en meer gegevens invullen over uw visie over het leven, de liefde en andere opvattingen. Het ziet er allemaal heel netjes en overzichtelijk uit. Men kan Be2 gratis gebruiken men krijgt dan het recht op een persoonlijk profiel, een test, men kan foto’s ophalen en uw ideale partner beschrijven. Het nadeel van een gratis abonnement is dat men de foto’s van de andere leden niet duidelijk kan zien. Ook is het niet mogelijk om onbeperkt berichten te lezen en te ontvangen. Bovendien is het versturen van berichten aan andere leden beperkt en kan men niet zien wie uw profiel heeft bezocht. De gehele functionaliteit kan men alleen verkrijgen als men een Premium abonnement afneemt. Een Premium abonnement kost 19,90 Euro per maand. Zonder een Premium abonnement zult u waarschijnlijk alleen maar geïrriteerd raken door de beperkingen.  We raden u aan om u gewoon in te schrijven en zelf eens de test af te leggen en alles eens te bekijken voordat u een Premium abonnement afneemt. Be2 maakt ook veel reclame en investeert veel in Nederland. Zie hier een voorbeeld van een video van Be2 op Youtube: Be2 on Youtube. Een ander voordeel van het Premium abonnement is de succes garantie. BE2 garandeert dat premiumleden contact leggen met minimaal 10 andere  leden.  Meer dan 40 % van alle premiumleden vindt een vaste partner via Be2.

Alle informatie bij Be2 is streng vertrouwelijk: U bepaalt wie uw foto mag zien en wie niet. U beslist wie uw contactgegevens zal ontvangen en wanneer dat gebeurt. Zolang communiceert u eenvoudig en veilig via Be2 interne e-mailsysteem. Uw gegevens zijn veilig bij BE. Een toon aangevende service provider beschermt en beheert de servers van Be2. Ten slotte, Be2 heeft een uitstekende klantenondersteuning.

be2 Nederland

Trouwens, be2 is een van de grootste internationale spelers op het gebied van matchmaking voor mensen die zoeken naar een serieuze relatie. Op dit moment is be2 actief in 35 landen. Het is goed om te weten dat elke locale website van be2, zoals in Nederland, alleen nederlandse leden met elkaar gaat matchen. Dit betekent dat wanneer u op zoekt bent naar bijvoorbeeld een braziliaanse vrouw, u naar de locale braziliaanse website van be2 moet gaan en u daar moet aanmelden. Probeer dan ook eerst te bepalen of de dienst daar in de smaak valt en lees een locale review over de be2 dienstverlening aldaar. Bijvoorbeeld, in het geval dat u zoekt naar een braziliaanse vrouw, lees eerst een goede review over be2 in Brazilie geschreven door een locale dating review site, voordat u een betaalde lidmaatschap gaat afnemen: be2 Brasil review. Voor meer informatie over de internationale werkzaamheden van be2, kunt u de volgende website raadplegen: be2 international.

U bent ook welkom om de reacties te lezen over Be2 en zelf ook een reactie te plaatsen na het evalueren van uw eigen Be2 account.  U bent ook welkom om ons complete dating sites overzicht van alle datingsites die in Nederland actief zijn te bekijken om Be2 te vergelijken met een andere matchmaking, dating of casual dating site.

[footer]
Geschreven door:
be2

Wat kan Be2 voor mij betekenen? Kan ik hier liefde vinden?
3 / 5 stars

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be2
Average rating:  
 1 reviews
by Janneke on be2
be2

be2 ziet er goed uit, en lijkt me een hele mooie dating site maar het betalen voor be2 vind ik toch minder. Is er geen gratis be2 proefperiode?