≡ Menu

LEXA REVIEW

1. Beknopte samenvatting over Lexa:

Lexa.nl dating websiteLexa is de meest beroemde dating site in Nederland. Is deze beroemdheid en populariteit terecht? In een notendop ons antwoord: Lexa voldoet aan alle kwaliteitseisen waaraan een dating site dient te voldoen om een uitstekende en veilige online dating ervaring te garanderen. Lexa heeft een uitstekende matching service die gebaseerd is op een zeer goede persoonlijkheidstest die u gratis moet doen zodra u zich registreert bij Lexa. Lexa heeft zeer tevreden gebruikers en bijna al haar leden zouden deze dating site aanbevelen aan vrienden. Lexa is zeer gebruiksvriendelijk, zonder dat het aan functionaliteit ontbreekt. Lexa voorziet in vele leuke extra’s zoals chat, multimedia widgets, zoek functies, flirt opties en partner quizes. Dus, Lexa.nl is een compleet en overzichtelijk dating platform en matchmaking service die u niet gemakkelijk zal teleurstellen.

Aanbevolen: Probeer eerst gratis Lexa zonder verplichtingen,

!!!en!!!

vergelijk Lexa met eDarling voordat u een premium lidmaatschap afneemt!

Lexa-versus-eDarling

Lees de eDarling Review

2. Uitgebreide beschrijving over Lexa’s dating dienst in Nederland:

Lexa , onderdeel van het franse Meetic, is een van de meest bekende en gebruikte dating sites in Nederland. De website is opgezet in 2002 en heeft inmiddels meer dan 2 miljoen geregistreerde singles. Lexa is een dating site die geschikt is voor iedereen die serieus opzoek is naar een vriendschap of partner.
Lexa.nl dating websiteDe website is erg goed opgezet. U kunt een account aanmaken door middel van een gratis registratieprocedure. Er bestaat een handmatige zoekfunctie  en een match mechanisme (Perfect Match) waarbij Lexa op basis van resultaten van persoonlijkheidstesten een partner voor uw zoekt. U kunt op veel verschillende manieren contact zoeken met andere members, u heeft de mogelijkheid om een berichtje achter te laten en indien een member online is, heeft u een (video) chat optie, een flirt mogelijkheid en u kunt mensen uitnodigen om de door u zelf gemaakt quiz uit te voeren.  Lexa maakt ook veel reclame een voorbeeld van een video over Lexa kun je hier zien op Youtube: Lexa Video op Youtube. Lexa besteed veel zorg en aandacht aan het bewaken van uw privacy en aan de kwaliteit van de beschikbare profielen. Zo worden mensen die ongepast teksten gebruiken of andere leden lastig vallen geblokkeerd of verwijderd. Uit onderzoek van IPSOS Insight komt naar voren 80% van de mensen die zich ingeschreven hebben bij Lexa.nl op hun site iemand heeft leren kennen. Maar liefst 70% van hen beveelt Lexa.nl aan andere singles aan! Dit zijn toch overtuigende gegevens! Lexa is een site die gemakkelijk in gebruik is waarbij u op veel verschillende methodes contact kan leggen met mogelijke partner of vriend.

Lexa-datingsite-reviewMaar, waarom probeer je Lexa zelf niet eens?
Maak gratis een account aan en ervaar hoe eenvoudig het is om nieuwe contacten te leggen!


3. Lexa dating site, een verdere evaluatie

Lexa.nl is een dating site die al een flink aantal jaren actief op het gebied van online dating. Deze online ontmoetingsplaats biedt een breed scala aan mogelijkheden aan om een partner te vinden die bij u past. Ik raad u aan, om net zoals de meeste van onze lezers doen, alvast een [lexa linktxt=’gratis (test) account aan te maken’ linktitle=’Probeer Lexa.nl gratis!’], dan kunt u, terwijl u deze review leest ook zelf de geboden functionaliteiten evalueren. Tip: Na registratie wordt naar uw emailadres een bevestigingsmail gestuurd. Daarin vind u een link waar u op moet klikken om de gratis functionaliteiten te benutten.

Lexa bevestigingsemail

Vergeet niet uw email te bevestigen om maximaal gebruikt te maken van de gratis functionaliteiten.

Het aanmaken van een account is heel slim opgezet. Het is eenvoudig en kort, in 4 stappen heeft u profiel en kunt u direct opzoek naar een geschikte partner. Als de website na het proberen niet bevalt, geen probleem u kunt eenvoudig u account opzeggen en u profiel wordt direct verwijderd.

lexa profiel overzicht

Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Lexa heeft uw veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. U profiel is alleen zichtbaar voor andere leden (members) van deze dating community, uw profiel ligt dus niet op ‘straat’. Heeft u het gevoel dat een persoon zich te veel opdringt of u wenst een persoon liever niet meer te spreken, dan kunt u hem eenvoudig blokkeren. Lexa heeft een speciaal team opgericht die zich helemaal toewijd aan het waarborgen van de kwaliteit van de profielen en veiligheid van uw persoonlijke gegevens!

Tijdens de registratieprocedure van een gratis account, worden slecht een paar persoonlijke vragen gesteld. Zoals kleur ogen, lengte huidige status enz. Op basis van die gegevens alleen, is de kans klein dat uw profiel bekeken wordt door andere gebruikers. Maar eenmaal geregistreerd kunt u uw profiel aanvullen met een hoop extra informatie. Wij raden u aan om zoveel mogelijk over u zelf te vertellen. Wij hebben gemerkt dat hoe meer informatie u versterkt hoe meer mensen u profiel bekijken, interessant vinden en snel een match vinden. U heeft verder ook de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van Lexa’s match service, Perfect Match die recent is verbeterd en Lexamore wordt genoemd. Deze service helpt u bij het selecteren van geschikte partners. Partners die hoogst waarschijnlijk goed bij u passen. Perfect match kan deze mogelijke kandidaten selecteren op basis van de resultaten van de door de gebruikers ingevulde persoonlijkheidstest. Een persoonlijkheidstest is niets anders dan een vragenlijst waarbij u aangeeft wat u zoekt in een partner en waarbij u, uw persoonlijke voorkeuren aangeeft. Het is de ideale manier om een snel een geschikte partner te vinden. Partner gevonden, en u heeft Lexa niet meer nodig? Dat kunt u heel eenvoudig uw account opzeggen. Al u gegevens worden dan verwijderd.

Maar wilt u geen gebruik maken van de match service dan bied Lexa.nl ook een uitstekende zoekfunctie aan. Waarbij u door middel van verschillend zoek criteria haarscherp een potentiele partner kunt vinden. Indien u een kandidaat heeft gevonden kunt hem of haar een berichtje sturen. Indien ze online is kunt u een flirt berichtje sturen, een subtiele manier om de aandacht van deze persoons te krijgen. Er is ook een mogelijkheid om binnen Alex.nl een quiz aan te maken, een efficiënte manier om uw gemeenschappelijke punten met de andere gebruikers te ontdekken.

Aanbevolen: Klik voor een gratis Lexa account zonder verdere verplichtingen.

Wat zijn de sterke punten van Lexa.nl?

Lexa biedt u een website aan die heel overzichtelijk is en waarbij u snel vertrouwd raakt met de opties die u worden aangeboden om een partner te vinden. Lexa biedt u het volgende:

 • Een website eenvoudig in gebruik
  De website is zo opgezet dat zo wel ervaren als onervaren gebruikers de site eenvoudig kunnen gebruiken.
 • Duidelijke uitleg
  Bij alle mogelijke dating opties vind u een duidelijk uitleg.
 • Eenvoudige registratie procedure
  De registratie procedure is kort en krachtig. Zodat u snel en zonder verplichtingen de vrijgezellen kunt bekijken.
 • Gratis persoonlijkheids test
  Lexa.nl biedt u de mogelijkheid om een gratis persoonlijkheidstest uit te voeren. Deze test helpt u in het sneller selecteren van mogelijke kandidaten.
 • Match service
  Een geavanceerde match service op basis van de nieuwe Lexamore methodiek. Een service die voor u opzoek gaat naar geschikte kandidaten op basis van overeenkomsten in levensvisie en voorkeuren.
 • Partner Quiz
  Maak uw eigen quiz, deze quiz biedt u een de mogelijkheid om op een creative manier een mogelijke partner te leren kennen.
 • Ontdek service
  Er worden tijdens uw bezoek altijd suggesties gegeven voor geschikte kandidaten. Partners die bij uw profiel passen.
 • Bezoeken
  In een duidelijk overzicht ziet u wie u profiel heeft bekeken.
 • Profiel diepgang
  U heeft de mogelijkheid om u profiel flink uit te breiden. Zo kunt u aangeven wat u leuk vind, uw levensstijl en wat u voor een type partner zoekt.
 • Multimedia
  U kunt u eigen foto album en video album aanmaken.
 • Chat
  U kunt heel eenvoudig contact leggen met online leden. Er wordt u een chat en video chat mogelijkheid aangeboden.
 • Flirt optie
  Een subtiele manier om aandacht te trekken bij een mogelijk partner.
 • Zoek functies
  Er is een handmatige zoekoptie waarbij u veel verschillende zoek criteria kunt specificeren. Maar dankzij Perfect Match en partner suggestie heeft u ook twee automatische zoek functies, die direct partner aandragen die bij u passen.
 • Privacy bescherming & kwaliteit
  Lexa heeft een speciaal team om ervoor te zorgen dat de profielen die niet meer gebruikt worden, verwijderd worden, er geen beledigende teksten worden gepubliceerd en die uw profiel informatie beschermen.

 

CONCLUSIE

Vind uw ideale partner met Lexa dating site

Laten we de conclusie kort houden. Lexa is niet voor niets de meest populaire en beroemde dating site in Nederland. Genoeg punten om Lexa gratis te proberen en eens te spelen met alle geboden dating opties. Aangezien Lexa uiteindelijk om geld gaat vragen voor een premium lidmaatschap, raden we onze lezers aan om deze te vergelijken met eDarling. eDarling is vergelijkbaar met Lexa en is een uitstekend alternatief: Lees hier de eDarling Review

Lexa

Lexa online dating service - betekent kwantiteit ook kwaliteit?
Lexa
Review over Lexa
3 / 5 stars

lexa
by Bas Anders
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lexa
Average rating:  
 3 reviews
by Joris on Lexa
Lexa = Diefstal

Lexa = DiefstalLexa schrijft zonder toestemming (en blijft dat maandelijks doen) geld van je rekening. Geef nooit, maar dan ook nooit je bankgegevens aan Lexa. Kortom wordt dus nooit betalend lid van Lexa. Je kunt beter je bankrekening en pincode aan een Bulgaar geven dan aan Lexa.

by Ervaringen Lexa on Lexa
Goede ervaring dankzij vergelijk datingsites

Ik heb goede ervaring gehad met lexa, dankzij advies van te voren via Vergelijk Datingsites.com!

by Sjoerd on Lexa
Lexa

Ik vind dit artikel een beetje te voorbarig... ik vind Lexa wel degelijk goed en de moeite waard. Het is toch de gevestigde merk op het gebied van matchmaking in Nederland en heeft veel meer leden dan eDarling. Natuurlijk dat wanneer je groot bent je ook slechte ervaringen krijgt van gebruikers, niet iedereen kan tevreden zijn over dezelfde service. Vandaar dat ik wel kan instemmen met het advies om verschillende dating sites met elkaar te vergelijk voordat je gaat betalen voor een lidmaatschap voor Lexa ofwel eDarling. Ik zou eerder mijn beurs trekken voor Lexa aangezien het aanbod groter is!