≡ Menu

Ashley Madison

Waar staat Ashley Madison voor?

Ashley Madison is een bijzondere casual dating site voor mensen in een vaste relatie. Het is het resultaat van een modern fenomeen in onze seculiere westerse samenlevingen waarbij vreemd gaan als een vrije keuze wordt beschouwd en als een recht kan worden gezien voor getrouwden. Vreemdgaan en buitenechtelijke relaties zijn altijd een deel geweest van ons verleden als mensen. Maar nu is het ook zo dat een huwelijk niet meer voor eeuwig is, niet meer heilig is.
Ashley Madison Het is  een feit dat vreemd gaan gewoon vaak voorkomt. Vreemdgaan kan worden beschouwd als gewoon normaal instinctief gedrag, maar is door onze cultuur toch nog steeds controversieel. Het vellen van een oordeel is makkelijk vanuit onze moralistische, vaak hypocriete vooroordelen. Mag je vreemd gaan als je getrouwd bent of in een vaste relatie zit? Moet een romantische liefde uiteindelijk definitief, exclusief beslag leggen op het seksleven van de ander? De vraag is complexer dan het lijkt en het antwoord niet altijd eenvoudig te formuleren. Ashely Madison voorziet desalniettemin in een enorme behoefte en zal de komende jaren meer dan 100 miljoen leden hebben verzameld in haar database. Elke relatie is uniek en of je vreemdgaat is een persoonlijke keuze waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt ten aanzien van je partner. Ashley Madison maakt het mogelijk om de grenzen van het vreemdgaan en het hebben van een buitenechtelijke relatie te verkennen. Is het misschien tijd voor jouw om eens wat anders te proberen, een spannende geheime seksrelatie er op na te houden?

Hoe beoordeel je de dienst van Ashley Madison?

Ashley Madison heeft een prachtig platform ontwikkeld om vooral vrouwen aan te trekken. Deze casual dating platform is discreet en fatsoenlijk, met zachte kleuren en een mooie omgeving waar je je kunt ontspannen als lid. Je hebt niet het gevoel dat je op een traditionele sex dating site vol met expliciete beelden. Ashley Madison is zeer smaakvol ingericht en bevat vele snufjes om het profiel meer persoonlijk te maken en andere personen die bij je passen gemakkelijk te vinden. Je kunt ook eigenschappen instellen waaraan een ander aan moet voldoen. Dit maakt het mogelijk om profielen goed met elkaar te matchen. Ashley Madison lijkt er in geslaagd te zijn om een mooie dating dienst te maken voor (getrouwden) vrouwen om een avontuur te beginnen en ook anoniem te blijven. Het is vandaar ook niet vreemd dat je moet betalen als je echt gebruik wilt maken van alle mogelijkheden. Je zult zogenaamde credits moeten kopen om o.a. in gesprek te komen met iemand anders. Het positieve van deze credits is dat je alleen betaald wanneer je deze dienst ook gebruikt. Vele andere casual dating site hebben een maandelijkse lidmaatschap … je betaalt dan ook wanneer je een maandje eens niet gebruik maakt van deze dienst. Dit doet Ashely Madison niet, je betaalt met je credits alleen wanneer je een bepaalde handeling verricht. Het kost b.v. 5 credits wanneeer je voor de eerste keer een berichtje stuurt naar een ander lid. De tweede en volgende berichtjes naar het zelfde lid kost je vervolgens niks. Dit is positief omdat het ook voorkomt dat leden elkaar gaan spammen en waardoor men zorgvuldiger zal gaan kijken naar andere profielen om te zien of deze daadwerkelijk bij jouw past. Het is allemaal zeer innovatief uitgedacht die de kwaliteit van de dienst voor ogen heeft. Het verkrijgen van 1000 credits kost je ongeveer 80 Euro. Dus, naar mijn mening beoordeel ik de prijs en kwaliteit verhouding van deze dienst gerechtvaardigd en rechtvaardig. Of je geluk hebt met het vinden van een avontuurtje op Ashley Madison is moeilijk te zeggen. Je zult iemand moeten vinden die met je klikt. Ik zou zeggen, als je op zoek bent naar een buitenechtelijk avontuur of op zoek bent naar een seksdate avontuurtje met een getrouwde man of vrouw, ben je met Ashley Madison aan het juiste adres.

Youtube commercial over Ashley Madison online dating site voor cheaters:

Met wie zou ik Ashley Madison kunnen vergelijken?

Er zijn relatief weinig smaakvolle casual dating sites die vrouw vriendelijk zijn. De beste alternatieven op Europese bodem zijn de volgende:

  1. Victoria Milan
  2. C-Date
  3. Second Love

Wil je eens een vrouw uit een ander land daten?

 

Andere reviews over Ashely Madison

The Affair Guide – Ashley Madison.
victoria-milan-recensie

[footer]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ashley Madison
Average rating:  
 1 reviews
by joop on Ashley Madison
credits of niet...je betaald

Ashely Madison is een leuke site als je vreemd wilt gaan, maar heeft zo zijn beperkingen. Wat betreft het gebruiken van credits. Tja die moet je toch echt wel kopen en voor je het door hebt ben je er zo doorheen! Nadat mijn credits op waren heb ik me bij Casual Club ingeschreven. Dit is ook een elegante site, met ongeveer dezelfde voordelen als AM biedt maar hier vindt je ook singles die gewoon een avontuurtje willen en dus is het makkelijker om aan te trekken te komen.

Comments on this entry are closed.