≡ Menu

Buitenechtelijke relatie

Wil je een buitenechtelijke relatie beginnen?

Het hebben van buitenechtelijke relaties en affaires is een vaak verdrongen feit in onze samenleving. Het komt vaak vaak voor binnen relaties. Een grove schatting betracht dat gemiddeld meer dan 25 % van alle vaste relaties te maken krijgen met overspel van een van de partners. Vreemdgaan en ontrouw is complex en niet altijd vanzelfsprekend. Het hebben van een buitenechtelijke relatie is controversieel, maar ook gezond. Het kan trouwens ook gezond zijn voor de relatie. Het open communiceren over het aangaan van een buitenechtelijke lover kan de vaste relatie transformeren in een meer (tijdelijke) open relatie.

buitenechtelijke relatieDe redenen waarom mensen er een buitenechtelijke relatie beginnen en ontrouw zijn, zijn zeer divers en komen voort uit een unieke context waarin de vaste relatie verkeert. Daarnaast, een mens is feilbaar, vaak onder invloed kunnen snel onze seksuele drijfveren de overhand krijgen…. voordat je het weet kun je een one night stand verwikkeld raken, ontrouw zijn en wellicht aan een buitenechtelijke relatie verknoopt zijn. Er zijn garanties van trouw in het huwelijk, er zijn beloftes, inspanningen en de verdringen van onze sekslust voor mogelijke anderen. Het huwelijk is een traditioneel gesanctioneerd concept door kerk en staat, opgelegd als een halsband over onze natuurlijke drijfveren. Is monogamie natuurlijk?

Hoe kun je het beste een buitenechtelijke relatie beginnen?

Het is belangrijk om anoniem te blijven en voorzichtig te zijn in de eerste pogingen om een buitenechtelijke relatie er op na te houden. Het hangt ook af van je unieke relationele context, maar het is absoluut geen aanbeveling om op het werk te gaan rommelen. Het loopt meestal slecht af. Het beste is om voorzichtig de grenzen van het vreemdgaan op een speciale vreemdgaan site te testen. Hier kun je in volledige anonimiteit op een veilige en discrete manier iemand vinden die in de zelfde situatie zit of juist alleen met een getrouwde man of vrouw het bed in wil duiken. Helaas de meeste vreemdgaan sites zijn te expliciet of volledige oplichting. Naar onze mening zijn er maar 3 echte volwaardige, discrete, veilige en smaakvolle vreemdgaan dating sites:

  1. Victoria Milan
  2. Ashley Madison
  3. C – Date

Deze drie vreemdgaan sites voor ontrouw en overspel zijn professioneel opgezet en de moeite waard om eens te onderzoeken. Deze sites garanderen kwaliteit, anonimiteit en veiligheid voor hun leden en zijn vooral vrouw vriendelijk. Hier kun je op een fatsoenlijke manier op zoek gaan naar een buitenechtelijke relatie. Een moraal oordelen is altijd makkelijk over het erop na houden van een buitenechtelijke relatie, maar uiteindelijk zijn we allemaal zelf verantwoordelijk voor onze handelingen en moeten we de mogelijke consequenties hiervan zelf onder ogen houden.

buitenechtelijke relatieWie ben ik om te oordelen over wild vreemden. In dit artikel wil ik gewoon dit onderwerp objectief en neutraal, zonder vooroordelen bespreken. We leven maar 1 keer en het leven is inderdaad kort, waarom zou je geen nieuwe vlam er op na mogen houden? Waarom mag een president dit wel? Hypocrisie en morele achterbaksheid is vaak het voorwendsel van jalousie en de uiting van seksuele frustraties. De vreemdgaan sites zoals Ashley Madison voorzien in een enorme behoefte en telt op dit moment meer dan 2 miljoen maandelijkse bezoekers. De feiten spreken vaak voor zichzelf terwijl onze politieke correcte praatjes alles glad en mooi willen praten om ons zo een valse spiegel voor te houden. Hoe zie jij er uit? Wat wil jij? Een buitenechtelijke relatie of gewoon een snelle seksdate? Wil je liever deze gevoelens opbiechten bij je partner en praten over je relatie? Je moet zelf die beslissing nemen.

Heb je het vermoeden dat je partner een buitenechtelijke relatie heeft? 

Wanneer je bang bent dat de ander vreemdgaat en er een geheime relatie op na houdt, zou je kunnen overwegen om spy software te gebruiken om op een stiekeme manier dit zeer makkelijk uit te vinden. Bespaar je zelf de kopzorgen wanneer je geen eerlijk antwoord krijgt en er van uit gaat dat er echt iets mis is. In dat geval, kan goede spy software een uitstekende oplossing zijn om het vermoeden met bewijs te onderbouwen.

Gerelateerde artikels:

 buitenechtelijke relatie
[footer]


Buitenechtelijke relatie
by Bas Anders


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DatingADVISOR
Average rating:  
 0 reviews

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: