Begin een affaire bij Victoria Milan?

Beknopte samenvatting over Victoria Milan:

Voor wie is de dating service van Victoria Milan bedoelt?

victoria milanVictoria Milan is een dating site die is ontwikkeld voor mensen die een vaste relatie hebben en graag eens willen flirten of willen vreemdgaan met de juiste match. Deze cheating site is controversieel en heeft daardoor ook zeer veel aandacht gekregen. In Nederland heeft dit dating platform vele nieuwe leden verworven die graag discreet, met smaak, verleiding en erotiek willen vreemdgaan. Hiervoor heeft Victoria Milan  een prachtig platform ontwikkeld en krijgt het elke dag meer nieuwe leden. De nadruk ligt ook op discreet en anoniem! Dit is geen ordinaire, vunzige goedkope site. Het is een zeer professionele, goedopgezette dienst om de grenzen van overspel en vrijspel anoniem en fatsoenlijk te testen. Misschien hebben de Nederlandse televisieseries over overspel indirect wel bijgedragen aan het groeiende aantal daters bij Victoria Milan.

victoria milanHet is een feit dat 30% van de mensen die zich inschrijven op datingsites voor vrijgezellen, liegt over de relatie status. De meeste mensen die vreemdgaan willen hun huidige relatie niet op het spel zetten.Victoria Milan heeft als stelling dat vreemd gaan in feite natuurlijk gedrag is en dat monogame relaties ons zijn opgedrongen door kerk en staat. Het is gezond en natuurlijk om af en toe eens wat spanning op te zoeken. Door deze stelling is Victoria Milan nogal aangevallen, vele mensen hebben geklaagd over de reklame van deze casual dating site voor vooral getrouwden. Toch, moraal is vaak hypocriet en we moeten niet zo maar een oordeel vellen over de dienst van Victoria Milan en haar gebruikers. Elke relatie is uniek en ook vaak complex als het gaat om seks en de wens om de grenzen van een monogame relatie te testen. Het opzoeken van de grenzen van monogamie komt vaak voor in een koppel met een open houding ten opzichte van seks of het gebeurd, helaas en misschien soms maar beter, in het geheim. Dit kan allemaal op een fatsoenlijke manier bij Victoria Milan. Klik op de banner om naar de website van Victoria Milan te gaan en zelf eens een gratis kijkje in de keuken te nemen!

gratis inschrijven bij victoria milan

Victoria Milan – klik als je durft voor een eigen anonieme account!

victoria milan

Hoe werkt Victoria Milan?

victoria milan reviewJe zult je eerst moeten inschrijven. Het beste is om een anonieme gebruikersnaam te kiezen met een anonieme email adres. Alle persoonlijke informatie van je wordt automatisch gewijzigd. Victoria Milan probeert zoveel mogelijk  jouw anonimiteit te waarborgen. Je bepaalt zelf wanneer en met wie je pas jouw gegevens en foto wilt delen. De Profiel foto die je kunt uploaden wordt automatisch onherkenbaar gemaakt waardoor andere leden je niet meteen kunnen zien. Het instellen van een profiel foto is belangrijk aangezien je daardoor over het algemeen 15 x zo veel meer aandacht krijgt van andere leden. Daarnaast bevat de dienst een openbare/privefoto icoontje waarmee je eenvoudig foto’s voor het publiek kunt verstoppen en alleen aan een specifieke lid kunt delen met behulp van een sleutel. Als lid van Victoria Milan heb je altijd de controle over met wie je contact maakt en hoe vreemdgaan er aan toe moet gaan. Alle leden moeten ook jouw keuzes respecteren. Je kunt lekker op zoek gaan voor een onschuldig avontuurtje of een flirt of werkelijk afspreken om zo een (geheime) buitenechtelijke relatie te beginnen. Je kunt zelf die grenzen stellen en gewoon op je gemak naar iemand zoeken die bij je past op basis van jouw profiel. Het is makkelijk om een goede keuze te maken op basis van wat jij belangrijk vindt … en dat kun je gemakkelijk instellen. Vandaar nadat je bent ingeschreven bij Victoria Milan is het belangrijk dat je je eigen profiel compleet invult waardoor ook anderen die bij jouw passen gemakkelijker kunnen vinden.

victoria milanVervolgens, kun je gemakkelijk en effectief met iemand die je spannend vindt in contact treden door een reeds van communicatiemiddelen, zoals het versturen van een knipoogje. Dit is vaak een eerste stap om te laten zien dat je met een ander lid wil chatten of een berichtje sturen. Je kunt natuurlijk ook berichten sturen en ook chatten met andere leden. Helaas is het wel zo dat de dienst van Victoria Milan niet gratis is. Wanneer je wilt chatten en berichten sturen, zul je een premium lidmaatschap moeten afnemen. Deze ligt rond de 28 Euro per maand voor een lidmaatschap van 6 maanden.

Is Victoria Milan een goede dating site, is het een lidmaatschap waard?

Victoria Milan heeft een heel mooi platform ontwikkeld voor een het kunnen hebben van een discrete casual date en fatsoenlijk de mogelijkheid te hebben om vreemd te kunnen gaan. Victoria Milan bewaakt de profielen en haalt fakers eruit, hierdoor wordt de kwaliteit van deze dating dienst gewaarborgd en is het daadwerkelijk mogelijk om een spannende avontuur hier te vinden. De dienst is van hoge kwaliteit en om dat zo te behouden, door o.a. fakers er uit te gooien kost tijd en geld. Vandaar elke dating site vraagt uiteindelijk geld voor haar diensten. Dit geldt zeker voor casaul dating sites en cheating sites aangezien deze duurder in onderhoud zijn. Ik persoonlijk vind het de moeite waard is om te betalen voor een lidmaatschap wanneer ik serieus van plan ben om eens lekker van bil te gaan.

Waarmee kan ik Victoria Milan beter mee vergelijken?

Het is verstandig om concurrenten met elkaar te vergelijken:

SecondLove is al lang actief in Nederland en heeft ook een uitstekende dienst ontwikkeld. Naar mijn bevinding hangt het van persoon tot persoon af of dit ook lukt, maar het feit dat er een goed platform voor ligt die de mogelijkheid biedt om dit fatsoenlijk te doen, maakt het wel gerechtvaardigd om voor een lidmaatschap geld te vragen. Je hebt ook C-date die hard aan de weg timmert, maar deze heeft een kleinere database en is meer gericht op casual dating in het algemeen.

BELANGRIJKE TIPS over veiligheid en privacy: zorg ervoor dat je gebruik maakt van een fictieve naam, een ander email adres voor jouw email communicatie en als je echt zeker van je zaak wilt zijn dan maak je gebruik van VPN-software. Hierdoor laat je geen internet sporen achter en wordt al je internet communicatie onherkenbaar versleuteld. Voor meer informatie: Hoe kan ik anoniem surfen?

Over het bedrijf achter Victoria Milan:

Victoria Milan is een merk van Digisec Media Limited. Een financieel gezond bedrijf met hoofdkantoor in Malta, geregistreerd met het bedrijfsnummer: C56612. Het bedrijf zelf heeft haar oorsprong in Fornebu in Noorwegen. Vanwege het success van het merk zijn de werkzaamheden verder verplaatst en uitgebreid geworden vanuit Malta.

Gerelateerde artikels:

victoria-milan-recensie


Victoria Milan een vreemdgaan site voor mensen in een vaste relatie.
Victoria Milan ervaringen
Victoria Milan Review
4 / 5 stars


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Victoria Milan
Average rating:  
 2 reviews
by Jeanne on Victoria Milan
Super

Hele aangename website en super discreet. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn man hierachter komt, omdat alles heel goed beveiligd is.

Ik vind het heel leuk om met de mannen op de website te chatten. Het is fijn om te weten dat ik niet de enige ben die een saai huwelijk heeft.

by Katja veerman on Victoria Milan
Mijn huwelijk

Mijn huwelijk van 35 jaar liep een ontzettende sleur op. Ik had het gevoel dat mijn man met een andere vrouw ging en dat was ook zo. Na veel gepraat te hebben en ruzie hadden we besloten om een open relatie te hebben. Ik schreef mezelf in bij Victoria Milan en de seks dat het mij opleverde gaf mij zoveel power en energie, waardoor mijn huwelijk nu top is! Zeker een aanrader.