≡ Menu

50LIEFDE

Wat kan 50liefde mij bieden?

50liefdeWanneer je over de 50 bent, kun je ook gemakkelijk een nieuwe liefde vinden met de online dating dienst van 50liefde. Meer en meer 50 plussers zijn op zoek  naar een specifieke dating site voor gelijkaardigen in dezelfde leeftijdscategorie. Honderden nieuwe leden melden zich dagelijks aan bij deze nieuwe dienst.

Elke profiel wordt gecontroleerd op echtheid en verzekerd dat je alleen gematched wordt met een unieke relevante match van een echte lid. Wat bijzonder is bij 50liefde is dat de verhouding tussen mannen en vrouwen in het voordeel van de mannen is! Er zijn meer vrouwen dan mannen actief bij 50liefde. Dit komt doordat de insteek van 50liefde zeer serieus is en een uitstekende dienst wil aanbieden voor alleen serieuze 50 plussers die zoeken naar een nieuwe liefde, een echte partner. Wanneer je op zoek bent naar een casual date of een avontuurtje, ben je hier niet bij het goede adres en zou de dating service van Victoria Milan meer uitkomst kunnen bieden. Dit geldt ook wanneer je op zoek bent naar een jongere liefde. In dat geval zou de online dating site eDarling je beter kunnen helpen.

In ieder geval, 50liefde is een prachtige dienst voor degenen die op zoek naar liefde zijn en een serieuze relatie willen beginnen met iemand die in de zelfde leeftijdscategorie valt: 50-65+. Jouw profiel zal automatisch gematched worden met nieuwe profielen. Je kunt vele nieuwe partnervoorstellen kunnen verwachten.  Door de persoonlijke benadering en unieke unieke matchingprincipe vinden 1 op de 3 leden een partner via 50liefde.nl.

50liefde en de concurrentie:

Dit is een bijzonder wapenfeit en in combinatie met het feit dat 57 % van de leden vrouw is, is deze nieuwe dating site een geduchte concurrent voor andere dating sites in deze niche zoals SeniorendatingSilver2Date50PlusMatch, Seniorengeluk. Je kunt 50liefde gewoon per telefoon bereiken en ze hebben een veilige site opgezet. De gegevens worden op onze datingsite beveiligd middels een beveiligde verbinding (https).

50liefde reviewBen je nieuwsgierig geworden?

Maak dan een gratis 50liefde profiel aan!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DatingADVISOR
Average rating:  
 0 reviews

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: