≡ Menu

INTIMATCH

Dating voor mensen die willen vreemdgaan is snel aan populariteit toegenomen en Intimatch is een nieuw platform die vreemdgangers op een fatsoenlijke manier met elkaar in verbinding wil brengen.

intimatchInderdaad, Intimacht is anders opgezet. Het gaat hier niet om het verkrijgen van een snelle seks-date, het gaat om het echt matchen van mensen die bij elkaar passen. Mensen die overspel plegen of vreemd willen gaan, willen niet zo maar met iedereen het bed in duiken. Er moet wel een duidelijke klik zijn. Daarom moet het mogelijk zijn om vertrouwd met elkaar te raken op een fatsoenlijke manier en met passie, gevoel en wie weet met vlinders in de buik…om zo met iemand anders de grenzen van jouw seksualiteit te verkennen. Vreemdgaan heeft niks met ranzigheid te maken. De meeste mensen die vreemd willen gaan zoeken naar intimiteit, vertrouwdheid en veiligheid. Op basis daar van kan passie ontstaan en wie weet een second-love ontstaan en passie in bed.

Intimatch als concept:

intimatch reviewIn veel opzichten is dit concept niks nieuws en is Intimatch qua idee volledig gebaseerd op het concept van Victoria Milan. Victoria Milan heeft in Nederland veel stof op doen waaien. Het platvorm van Victoria Milan is uiterst zorgvuldig opgezet geworden en zeer smaakvol ingericht. Dit lijkt ook het geval met Intimatch. Hoewel, Intimatch is wat meer soberder. Intimatch lijkt qua design meer op Match.com. Het is qua naam ook een samenvoeging van Intimiteit en Match. De naam wekt dan ook associaties met Match4me en e-matching, hoewel deze dating sites niks met casual dating en vreemdgaan te maken hebben. Maar goed, wat zijn de voordelen van Intimatch?

Voordelen van Intimatch:

Intimatch ziet er netjes uit, net als een gewone dating site en maakt gaan aanstalte dat het hier om seks gaat. Dat is positief en een voordeel om vooral vrouwen aan te trekken om zich in te schrijven. Bovendien, Intimatch zorgt ervoor dat alleen echte mensen en profielen actief zijn. Een profiel is zeer makkelijk op te zetten en alleen zichtbaar voor jouw opgestelde doelgroep. Op basis daarvan wordt je ook gematched en kun je zelf bepalen hoe je contact opnemen. Anoniem daten is mogelijk doordat je persoonlijke contactinformatie geheim blijft en niet vrij hoeft te geven. Je kunt ook super eenvoudig je profiel definitief verwijderen wanneer je geen gebruik meer wilt maken van Intimatch. Je kunt ook gemakkelijk ongewenste profielen blokkeren. Voor vrouwen is een profiel altijd gratis! Voor mannen is een premium profiel goedkoop in vergelijking met de concurrentie. Voor zo’n 10 euro per maand ben je al een premium lid en kun je volledig gebruik maken van alle features. Ben je nieuwsgierig geworden?

Lees dan hier meer over het aanmaken van een Intimatch profiel. 

intimatch

Met wie kan ik Intimatch vergelijken?

Je kunt de dienst van Intimatch vergelijken met de volgende sites:

  1. Victoria Milan
  2. Second Love 

Wie staat achter Intimatch?

Deze dating platform voor mensen die overspel willen plegen en er een serieuze buitenechtelijke relatie op na willen houden is opgezet geworden door een Nederlands bedrijf in Velsen:

Intreanet Multimedia Engineering
Staalstraat 133
1951 MA Velsen-Noord
TEL: 0251 201309
EMAIL: admin@intimatch.nl

KVK: 34098295
BTWNo: 1904.62.577.B.01

Bron:

Comments on this entry are closed.