≡ Menu

OVERSPEL IN DE LIEFDE

Overspel en vreemdgaan zijn nogal zeer gevoelige onderwerpen. Het er op na houden van buitenechtelijke relaties en het expliciet begaan van overspel in de liefde wordt al aardig uitgemeten in Nederlandse televisieseries:

Overspel in de liefde van Net5:

overspelOverspel in de liefde is een televisieserie van Net5. In deze serie worden waargebeurde verhalen nagespeeld door acteurs. De vraag is eigenlijk of deze verhalen daadwerkelijk waargebeurd zijn aangezien ze vaak zeer ongeloofwaarlijk zijn. Net5 beschouwt het als een educatief programma?! De waarheid over vreemdgaan in Nederland zal er aan het licht komen…welke waarheid? Goed, vreemdgaan is niet iets nieuws, maar wel meer gebruikelijk, er zijn zelfs speciale vreemdgaan sites gebouwd. Een uitstekend voorbeeld is Victoria Milan. Anoniem daten en casual daten zijn ook al meer ingeburgde begrippen… is het Nederlandse volk meer losbandig geworden… is het daadwerkelijk zo dat het er op nahouden van een buitenechtelijke relatie meer en meer ‘normaal’ is geworden? Als je Net5 mag geloven wel! Zie hieronder een voorbeeld van een aflevering van Overspel in de liefde:

 

Vara Overspel thrillertelevisieserie: 

Overspel was een zeer populaire Nederlandse thrillertelevisieserie die door de VARA wordt uitgezonden. Het eerste seizoen wat een enorm success, o.a. ook door de inzet van de spelers. De hoofdrollen worden vervuld door Sylvia Hoeks. Zij speelt de fotografe Iris Hoegaarde die vreemdgaat met de advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt). Naar aanleiding van de goede ontvangst in 2011, had de VARA besloten om meteen te beginnen met een tweede seizoen. Het tweede seizoen was vanaf oktober 2013 te zien bij de VARA.

De titel van de televisieserie is ontleent aan het overspel van de fotografe Iris Hoegaarde. Ze is getrouwd met een officier van jusitie (Pepijn van Erkel) en heeft een zoon. Ze komt via werk in contact met advocaat Willem Steenhouwer en begint een affaire met hem. Het probleem is dat Willem werkt voor zijn schoonvader die een louche bouwonderneming heeft. De man van Iris, Pepijn werkt aan een zaak tegen de schoonvader van Willem. Willem en Iris ontdekken dit maar groeien des ondanks meer en meer naar elkaar toe…… zie hieronder een trailer van Overspel voor seizoen twee:

Nou deze televisieserie heeft in ieder geval het onderwerp Overspel prachtig verpakt!
Wil jij eens stiekem vreemdgaan?

Wil jij een geheime minnaar of minnares? Vele mensen fantaseren hierover…. het is mogelijk om dit anoniem te doen via de beste cheating site die we kennen: Victoria Milan.

Overspel en virtual reality zal een ander nieuw spanningsveld worden. VR Sex, VR sex dating en virtual reality dating in het algemeen zullen ook de grenzen van overspel verder waziger maken.

 

Voor meer informatie:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

OVERSPEL
Average rating:  
 0 reviews

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: