≡ Menu

Qupid Review

Qupid dating site reviewQupid is een algemene dating site voor het vinden van spannende contacten. De opzet is traditioneel en niet innovatief. Je zult een profiel moeten aanmaken en deze mooi aankleden. Vervolgens kun je zelf contacten leggen door het versturen van berichten. De dating site is bedoelt voor singles voor het zoeken van contacten, een date of vriendschap. Je merkt het misschien al, het is niet echt specifiek of duidelijk en ik kan me denken dat vooral jongeren snel afhaken en overstappen naar Pepper of een andere dating app op de smartphone.

Bovendien, het dating landschap is vrij complex met zo veel mogelijke sites en niches. Het is belangrijk om in deze tijd je richten op een specifieke doelgroep en niche, anders zullen de lidmaatschappen snel afnemen en actieve gebruikers afvallen. Een dating site kan snel doodbloeden en vaak alleen over passieve leden beschikken met verouderde profielen. Dit kan ook een probleem worden voor Qupid. Waarom?

Qupid dating is niet gratis!

qupid review Het probleem met Qupid is dat het leggen van contacten geld kost. Wil je contact kunnen met iemand anders leggen moet je punten aanschaffen. Het is gratis om een profiel te maken, maar niet gratis om te daten! Deze benadering is problematisch, vooral omdat Qupid geen gevestigde dating site is met een erkende of bekende reputatie. Op zich is het niet verkeerd om te betalen voor gebruik, maar Qupid zou meer goodwill krijgen door een deel punten gratis aan te bieden. Op deze manier kunnen de leden de dating site testen.  Qupid is niet 100 % gratis en deze bewering is misleidend en zal alleen mensen afschrikken. Het versturen van een bericht kost 1 punt of credit en staat gelijke aan 1 euro! Wanneer je iemand vind en graag berichten naar elkaar wilt sturen kan Qupid een nogal dure dating site voor je worden!

Conclusie:

  • Vandaar, we kunnen op basis van deze informatie niet deze dating site aanbevelen. Ga naar vertrouwde, gevestigde namen. Ben je echt op zoek naar een serieuze parnter en relatie kun je het beste gebruik maken van een gevestigde matchmaker zoals Elite Dating of E-matching of Macht4me.
  • Geen zin in profielen, ben je meer audiovisueel ingesteld? Je wil gewoon lekker snel contacten leggen via een Smartphone app? dan probeer eens Pepper Dating.
  • Wil je Qupid is eens testen? Klik dan hier en maak een gratis Qupid profiel aan!

Je weet niet waar te beginnen met het vinden van een passende dating site? Lees dan ons artikel:

datingadvisor over Qupid

 

 

Comments on this entry are closed.