≡ Menu

PEPPER DATING

Wat is er bijzonder met Pepper dating?

Pepper dating past geheel bij deze tijd waar we veel over ons leven delen met foto’s op sociale media kanalen via Instagram, Twitter Facebook, ect. Pepper heeft dit principe toegepast als het gaat om dating. Een foto of verzameling van foto’s zegt veel meer dan lange teksten. Met behulp van Pepper’s dating service kun je gemakkelijk laten zien wie je bent met behulp van beelden, foto’s, filmpjes en muziek! Jouw dating profiel is een persoonlijke, creatieve collage van jouw alles wat jouw interesseert, wat je hebt gedaan en graag wilt delen met anderen.

pepperBij Pepper dating zullen jouw matches met behulp van jouw persoonlijke collage (pribord) zien wie je bent. De teksten zijn kort, het zijn de foto’s, afbeeldingen, muziekfragmenten en video’s die meer vertellen over wie je bent. Dit is een unieke benadering van hoe je online kunt daten en in contact kunt komen met mensen die daadwerkelijk door jouw worden aangetrokken. Dit staat in schril contrast met de meer traditionele, meer zakelijke dating sites zoals eDarling, of de ordinaire sites waar alles een grote leugen lijkt. Zeker Pepper dating is ook serieus, maar vooral ook speels en zeker geschikt voor creatievelingen die zich liever in beeld dan in woord uitdrukken.

De foto’s en fragmenten worden ook gebruikt tijdens het chatten. Zodra je gaat chatten dan zullen er een mix van foto’s worden geladen uit jouw profiel zodat je makkelijk een chat gesprek kunt beginnen.Het speelse van Pepper dating drukt zich ook uit met de manier waarop vragen en antwoorden over jezelf worden behandeld. Vaak worden vragen op een reguliere datingsite beantwoord met clichés zoals ‘ik hou van katten ’ of ‘ik ben vrolijk en extrovert’. Pepper dating heeft de vragen heel prikkelend gemaakt waardoor de antwoorden uniek en niet zo cliché zijn. Een origineel antwoord stimuleert gelijk een gesprek met iemand. Je bepaalt zelf of je deze vragen invult, en welke.

pepper dating reviewNatuurlijk, Pepper dating heeft ook traditionele modules toegevoegd in haar datingplatform zoals een persoonlijkheidstest. Een persoonlijkheidstest invullen is gewoon nodig om goede matches te kunnen krijgen van partners die jouw persoonlijke profiel kunnen bekijken. Niettemin, de insteek van Pepper dating is spontaniteit en uniciteit. De makers van Pepper wilde een datingsite maken waar je overkomt zoals je echt bent. Iedereen is uniek en origineel en kan dit laten zien dankzij de manier waarop Pepper haar datingsite heeft ontwikkeld. Spreekt je dit aan, maak dan eens een gratis profiel aan bij Pepper!

gratis inschrijven bij pepper

 

datingadvisor over pepper dating

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pepper
Average rating:  
 0 reviews