≡ Menu

HOLOLENS DATING

Kun je het voorstellen dat je met de Hololens kunt daten? 

Hololens dating, ja he klinkt gek. Maar ik vraag me soms af hoe online dating zich verder kan ontwikkelen en ik verwacht dat de Hololens van Microsoft hier een belangrijke rol kan gaan spelen. De hololens is niet zo maar een slimme bril, nee, het is een zeer slimme, onafhankelijke mini-computer die prachtig verpakt is als een mooie bril en de mogelijkheid heeft om hologrammen te projecteren.

Hololens datingDeze hologrammen worden via een nieuw Microsoft Holografisch besturingssysteem gemaakt. De kwaliteit van deze hologrammen zal met snelle sprongen alleen maar toenemen. Over een aantal jaren, misschien 10 jaar, kunnen we van onszelf een hologram maken en met deze hologram spelen en projecteren in de kamer van iemand anders. Holografisch daten via een specifiek online holografisch datingplatform klinkt futuristisch, maar is over een aantal jaren zeker mogelijk.

Wat op korte termijn al makkelijk mogelijk is, is om virtueel te daten: vr-dating met een pure VR-Headset zoals de Oculus Rift, zal binnen 2 jaar zeker makkelijk mogelijk zijn. Dit is een zeer bijzondere ontwikkeling, maar toch nog niet zo bijzonder als hololens dating. Stel je eens voor dat Second Love een holografisch dating platform zou ontwikkelen… dan krijgt vreemdgaan meteen een volledig nieuwe betekenis! Gaan mensen op zoek naar holografische dates en minnaars! Maar goed, helaas zijn er nog geen Holens of Oculus Rift dating platforms beschikbaar. We houden het in ieder geval in de gaten!

Voor meer informatie:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DatingADVISOR
Average rating:  
 0 reviews