≡ Menu

Gratis account en registratie bij Lexa.nl

Hoe kan ik me gratis registeren bij Lexa.nl?

De registratie en het aanmaken van een account in Lexa.nl is gratis en heel eenvoudig aan te maken. Op de website van Lexa vindt u een invulformulier waarbij u aangeeft in welke leeftijdscategorie u een partner zoekt, in welk land en provincie en uw emailadres.

lexa.nl registratie stap

Snel en eenvoudig

Als u vervolgens op de registratie knop “Klik hier!” klikt, verschijnt er een melding die aangeeft dat er een email  naar u is gestuurd. In dit mailtje van Lexa vind u uw registratie gegevens en een link die u de mogelijkheid biedt om alle functionaliteiten van Lexa.nl te activeren.

Lexa welkom bericht en bevestiging

Het is overigens niet noodzakelijk om u direct uw registratie gegevens te confirmeren, u kunt ook gewoon verder gaan zonder deze confirmatie. U beschikt dan alleen niet over alle functionaliteiten die een geconfirmeerde registratie bevat.

Als u op de knop “doorgaan” klikt verschijnt er een scherm die uit drie stappen bestaat

1. Het invullen van een persoonlijke vragenlijst
2. Het opladen van een foto van jezelf
3. Beschrijving

U vindt hier een aantal vragen met als doel u persoonlijkheid en uiterlijk te kunnen beschrijven. Dit is een belangrijke stap, want met deze informatie kunnen andere gebruikers van Lexa, op basis van hun persoonlijke voorkeuren, uw profiel vinden. Zo kunnen gebruikers heel eenvoudig een eerste selectie maken.

Alex profiel informatie

Een aantal vragen om uw profiel te bepalen.

In de eerst vragenlijst vindt u vragen over uw essentie zoals wat u huidige status is, uiterlijk zoals lengt en kleur ogen en hobbies, wat voor een sport en type uitgaansleven.

Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een foto te uploaden. Lexa en wij raden u dit sterk aan! Uw profiel wordt tot maar liefst 7x meer bekeken als u een foto heeft. Als u geen mooie foto bij de hand heeft, kunt u deze stap ook later uitvoeren. Druk op de knop “Doorgaan”.

Vervolgens wordt u gevraagd voor een korte beschrijving over u zelf. Ook dit raden wij aan om te doen. Met een leuke en goede beschrijving over u zelf kunt u zich goed onderscheiden van de rest. Alle beschrijvingen worden voordat ze gepubliceerd worden geverifieerd op opgepaste of discriminerende beschrijvingen.

Druk op de knop “Beëindigen” om de registratie procedure af te sluiten. U heeft nu een profiel aangemaakt. Dit is echter een basis profiel, u kunt u profiel verder aanvullen. Dit raden wij u ook sterk aan. Hoe meer u over u zelf vertelt en hoe beter u aangeeft wat voor een persoon u zoekt, hoe sneller u een partner vind die bij u past! Veel geluk met het online daten via Lexa’s dating dienst.

Een uitgebreide review van deze dating site kunt u lezen in het volgende artikel: Lexa.nl.

[footer]