≡ Menu

Lexa.nl, de gebruikers ervaringen

Lexa.nl is in Nederland de marktleider als het gaat om online daten. Lexa’s dating dienstverlening is bovendien zeer uitgebreid. De recensie van DatingADVISOR over Lexa is ook zeer lovend. We willen desalniettemin zoveel mogelijk gebruikerservaringen verzamelen over Lexa. Wat zijn jouw ervaringen met Lexa? We proberen zoveel mogelijk echte Lexa ervaringen te verzamelen. Vragen waarop je antwoord kun geven zijn o.a. de volgende:

  • –          Wat vond je van de geboden functionaliteit?
  • –          Wat vond je van de klantenondersteuning?
  • –          Hoe goed van je de matching service en persoonlijkheidstest?

Dus, is het volgens jouw een goede dating site? Het is voor ons allemaal van belang dat we vele ervaringen verzamelen op een centrale plaats om elkaar te helpen bij het bepalen of Lexa daadwerkelijk zo goed is als we denken. Daarom als je ervaring hebt met deze dating site deel je ervaring met ons allemaal. Je kunt dit doen door het plaatsen van een reactie hieronder dit artikel en tevens kun je ook de andere opmerkingen van Lexa (aspirant) leden te lezen. .

Is Lexa de weg naar liefde?

We raden je aan om je gratis in te schrijven bij Lexa om zelf  eerste je eigen mening te vormen over deze dating site voordat je een opmerking plaats en je bijvoorbeeld te veel laat leiden door alle lovende en kritische opmerkingen. Aangezien Lexa.nl zeer mooi is opgezet, is  het zeker de moeite waard om je eerst eens gratis in te schrijven om zo je eigen ervaringen op te doen met vooral eerst een gratis lidmaatschap. Daarna kun je zelf ook een opmerking hieronder plaatsen. Alvast bedankt voor je inzet!

 

Aanbevolen om te lezen: DatingADVISOR’s Lexa.nl, een recensie over dating geluk?

[footer]